„Filajul lui Tariceanu a costat 44 de milioane de euro”. Simtul penibilului a murit la Antena 3, inseamna ca au fost utilizati toti satelitii SUA, Rusiei si Chinei laolalta

news

Informatie ridicola transmisa si asumata de Antena 3. Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a anuntat, miercuri, ca operatiunile de filaj ale lui Calin Popescu Tariceanu au costat nu mai putin de 44 de milioane de euro.

Informatia a fost transmisa in emisiunea Oanei Stancu Zaharia, care a preluat-o de buna si nu a pregetat sa isi manifeste revolta.

Tariceanu s-a plans, marti seara, la Antena 3, ca el si familia sa au fost interceptati din anul 2008.

„Pana la urma am primit informarea de la Parchet, dar as fi fost mai confortabil inainte sa apara informatia in spatiu public. Am facut o contestatia privind legalitatea masurilor de interceptare in acel dosar. Contestatia se judeca la Inalta Curte.

Majoritatea interceptarilor telefonice au fost facute in baza literei f, articolul 3 din legea sigurantei nationale, unde definirea era la si altele. Acesta a fost articolul folosit pentru deciziile referitoare la ascultarea telefonica in masa a romanilor”, a spus Calin Popescu Tariceanu, la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: