Film porno cu PRIMARUL Buzaului si doua tinere. Imagini filmate cu camera ascunsa

hot

Imagini compromitatoare cu actualul primar al Buzaului, Constantin Boscodeala, au fost distribuite, marti seara, in mailurile mai multor redactii de ziar.

O inregistrare video compromitatoare cu actualul primar al Buzaului, Constantin Boscodeala (PSD) a fost data pe email mai multor redactii, de pe o adresa anonima. Este vorba despre un filmulet de 15 minute, care pare a fi din 2012, in care edilul-sef din Buzau este intr-o camera de hotel alaturi de doua tinere. In partea a doua a inregistrarii, personajele apar intretinand relatii sexuale. Veridicitatea imaginilor este incerta, insa la prima vizionare asemanarile sunt izbitoare. Inregistrarile au fost realizate cu camere ascunse intr-o camera de hotel.

boscodeala2

Imaginile au fost postate pe site-ul Adevarul.

Constantin Boscodeala are 54 de ani, este casatorit si are trei copii din doua casnicii. Conduce primaria Buzau de aproape doua decenii, fiind cel mai longeviv primar din istoria orasului Buzau. A fost presedinte al PSD Buzau pana in toamna anului trecut cand, din cauza problemelor in justitia, a renuntat la functie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: