news

Filmare la Cluj, doi politisti se chinuie sa retina un individ agresiv. Politista pulverizeaza spray si in fata colegului ei – Video

Doi politisti din Cluj s-au chinuit miercuri sa bage in masina politiei un individ care agresase anterior mai multi minori. Filmarea incidentului a ajusn virala pe retelele de socializare.

Doi politisti din cadrul Sectiei 4 Politie Cluj-Napoca au intervenit dupa ce au fost sesizati ca pe Calea Manastur un barbat de 29 de ani se manifesta agresiv fata de pietoni. Acesta agresase mai multi copii de 15 ani.

”La loculul mentionat in sesizare a fost dirijat un echipaj de politie, fiind identificata persoana in cauza, care a devenit recalcitranta la vederea echipajului, avand un comportament agresiv.

In acest sens, s-a procedat la imobilizarea barbatului, ulterior acesta fiind transportat la sectia de politie pentru luarea masurilor legale”, a transmis IPJ Cluj.

Fimarea incidentului arata cum cei doi politisti, un barbat si o femeie, s-au chinuit sa il bage in individ in masina politiei. La un moment dat politsita a folosit si sprayul lacrimogen, pulverizandu-l atat in fata agresorului cat si a colegului ei.

Urmareste-ne si pe:
Bogdan Constantinescu

Share
Published by
Bogdan Constantinescu

Recent Posts

Spania se declara „jignita” de declaratiile presedintelui Argentinei si isi retrage ambasadorul de la Buenos Aires: „Cuvinte extrem de grave”

Spania a anuntat duminica rechemarea ambasadoarei sale din Argentina, dupa ce presedintele ultra-liberal argentinian, Javier…

3 ore ago

Basescu: „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o figura de prostalaul Europei”

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat ca „Romania reuseste in ultima vreme sa faca o…

O oră ago

Miting cu Clotilde Armand in Piata Victoriei: „Suntem multi. Marcele, suntem hotarati sa te trimitem inapoi la covrigarie”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a organizat duminica un mars pana in Piata Victoriei. Ea…

3 ore ago

Arsenal in casele unor interlopi din Rosiori de Vede: macete, topoare, sabii. 11 barbati au fost retinuti

Politistii au descoperit, duminica, in timpul unor perchezitii in locuintele unor interlopi locali un intreg…

3 ore ago

„Piedone pierde in mod cert Bucurestiul, pierde si Sectorul 5, in proportie de 90%, si iese din politica” – fost ministru PSD

Miron Mitrea, fost ministru PSD, sustine ca Cristian Popescu Piedone nu are nicio sansa sa…

4 ore ago