Filmarile secrete de la Colectiv. Impotenta autoritatilor, iata cum Adrian Despot reuseste sa faca mai mult decat zeci de angajati ai ISU

news

Libertatea a prezentat, joi, 20 de minute si 40 de secunde filmate in fata clubului Colectiv chiar de catre subofiterul care a insotit primul echipaj ISU Bucuresti Ilfov, ajuns la locul dezastrului. Imaginile au fost ascunse de superiorii lui.

”La cateva zile, Centrul National Operational din IGSU a cerut filmarile. Cand le-au vazut, ei au stopat orice folosire a lor pentru ca aratau haos, lipsa de organizare si de preocupare a salvatorilor pentru viata umana. Imaginile aratau cu totul altceva decat ISU, IGSU si DSU pretinsesera oficial”, a explicat ofiterul.

„Nu mai aveai ce sa stingi. Focul din club era stins, mai ramasese fum, trebuia sa te ocupi de oamenii din exterior. Nu le-au luat nici macar pulsul, nu s-au aplecat spre ei si acest lucru a fost imediat vizibil cand sefii au vazut imaginile si, practic, filmarea a fost ascunsa tuturor”, a mai spus ofiterul ISU.

In majoritatea cazurilor, civilii sunt cei care merg la victime si incearca sa le ajute. Tot ei sunt cei care le cara, cu mainile goale, spre ambulante. Printre acestia se afla Adrian Despot, care face numeroase drumuri pentru a scoate victimele din club.

Potrivit imaginilor, colonelul Orlando Schiopu, adjunctul inspectorului sef ISU, cedeaza nervos si injura mortii: “Lasa-i in p**a mea”!

Mai mult despre: ,

Comentarii: