Filmul complet, de ce s-a enervat Liviu Dragnea si i-a chemat pe interlopi sa-l apere. Protestatarii #rezist au avut un mesaj pentru el chiar in sediul Curtii Supreme – Video

actualitate

Jurnalistul Malin Bot prezinta un film complet al evenimentelor grave care au avut loc, marti, la sediul Curtii Supreme. Un grup de interlopi, coordonat de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a fost chemat pentru a-l proteja pe Dragnea si, de asemenea, pentru a-i agresa pe cei care ii puneau intrebari suparatoare.

La soairea la Curtea Suprema, Dragnea a fost intampinat de protestatari #rezist, care i-au fluturat catuse si i-au urat sa ajunga la puscarie. Insa ce l-a enervat cel mai rau pe Dragnea a fost faptul ca nici in sediul ICCJ, protestatatarii nu l-au lasat in pace. Ei i-au adus aminte ca „In democratie, infractorii stau la puscarie”. Apoi, la iesire, Dragnea a fost asteptat de interlopi pentru a fi protejat de protestatari.

Codrin Stefanescu a recunoscut ca i-a adus pe interlopi, insa a sustinut ca acestia sunt „eroi ai Revolutiei”, desi indivizii avea cel mult 10 ani in 1989. „Eu si alti colegi din Bucuresti, cand am vazut ce se intampla, cand am vazut agresivitatea lui Malin Bot si a unei dudui fara serviciu care isi facea selfie in timp ce injura, ne-am dus la proces. Am facut acest lucru pentru ca Malin Bot si gasca lui securistoida sa inteleaga ca raportul de forte in societate este de 9/10, adica din zece romani, noua sunt cu PSD. Prin urmare, aceasta haita agresiva care face tambalau, incearca sa rupa hainele membrilor PSD, sa inteleaga ca nu i-a iesit povestea. Cand a vazut ca nu ii iese diversiunea, Malin Bot a inceput sa se planga. De acum inainte, la procese unde sunt membri PSD, la iesire, le promit ca vom fi acolo; eu si camarazii mei de la Revolutie. Unii au in corp si acum gloantele incasate atunci”, a declarat Stefanescu.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: