„Filmuletul este de tot rasul”. Capturarea ucigasului din Timis, analizata dur de un expert in securitate – Video

news

Hari Bucur Marcu, expert in probleme de securitate, comenteaza ironic imaginile realizate de politistii care l-au capturat pe ucigasul politistului din judetul Timis. 

„E grav ca un politist a fost ucis de acest criminal. E bine ca a fost prins repede criminalul.

Dar!

Filmuletul facut probabil de politistii care l-au retinut este de tot rasul. Practic, vedem in el o chestie ca in bancul cu agentul de circulatie care nu stie sa scrie corect cuvantul trotuar si ii da un sut capului victimei accidentului, ca sa ajunga pe carosabil, deoarece agentul stia sa scrie carosabil si nu voia sa minta in procesul verbal.

Cum adica?!? Procedura standard a politiei romane, de retinere a unui criminal inarmat cu o arma de foc letala, este sa il tina un politist de maini, iar altul sa ii fotografieze bracinarul cu pistolul infipt in el?!?
Sau politistii l-au capturat procedural corect si apoi au ‘reconstituit’ conditia in care l-au gasit pe criminal, cu arma letala asupra lui? Cam cum e in bancul amintit mai sus”, a scris Hari Bucur Marcu pe Facebook.

Marcel Lepa, ucigasul politistului Cristian Amariei, a fost capturat de catre politisti, marti dimineata, in localitatea timiseana Remetea Mare, in urma activitatilor informativ-operative desfasurate, anunta surse judiciare.

Criminalul a fost luat prin surprindere, intr-o locuinta la care oamenii legii au descins luni, dupa informatii potrivit carora pe acolo ar fi trecut in noaptea de duminica spre luni.

De aceasta data, el nu a mai avut timp sa foloseasca armamentul din dotare.

Barbatul prezinta plagi prin impuscare care dateaza, cel mai probabil, de duminica, motiv pentru care s-a solicitat interventia ambulantei pentru a fi transportat la spital.

Mai mult despre:

Comentarii: