Finul lui Badalau cere furios demisia lui Rares Bogdan: „I-a jignit pe romanii din Diaspora”

politica

Marius Mina, presedintele CJ Giurgiu si finul stapanului PSD Giurgiu, Niculae Badalau, ii cere lui Rares Bogdan sa demisioneze din Parlamentul European pentru ca a vorbit despre „hoti” si „prostituate” care au revenit in Romania. El compara declaratiile lui Rares Bogdan cu cele ale lui Badalau, care insa le-a facut „prostitute” pe toate romancele plecate in strainatate.

„Un europarlamentar care este si prim-vicepresedinte al PNL si care considera votantii din diaspora “hoti” si “prostituate” trebuie sa-si dea demisia, ai auzit, Rares Bogdan? Ai auzit, Ludovic Orban?

Este inadmisibila atitudinea de golan a unui europarlamentar din Parlamentul European, trimis acolo de votul romanilor pe care acum ii jigneste in cel mai murdar mod, numindu-i “hoti si prostituate”.

Avem datoria sa-i solicitam europarlamentarului Rares Bogdan demisia din functia in care romanii l-au trimis pentru a-i reprezenta, nu pentru a-i insulta! Ei, bine, in acesti termeni vorbea micutul eurodeputat Rares Bogdan nu cu mult timp in urma despre senatorul Niculae Badalau care spunea ca multe voturi din diaspora vin de la “fetele alea de le duc duc astia, eu stiu…?”.

Ba mai mult, individul chiar initiase o petitie on line prin care romanii sa ceara demisia lui Badalau! Pai, cum e acum, mai, Rares, ai ajuns sa-ti numesti votantii “curve” si “hoti”?

Acum, ca te-ai ajuns, iti put? Nu mai sunt romanii aia jigniti de Badalau?

V-ati dat arama pe fata, v-ati dezvelit nemernicia si dispretul fata de romani, v-ati folosit de ei si i-ati manipulat, iar dupa ce v-ati vazut in functii, incepeti sa-i jigniti, fiindca va put? Astept sa vad reactii din partea PNL, domnule Orban, astept petitie pentru demisia lui Rares Bogdan pentru ca nimeni nu are dreptul sa jigneasca diaspora, nu-i asa? Sau umblam cu dubla masura?

Alo, unii colegi din PSD, cu 16% procente in alegeri, care cereati sanctiuni atunci, de ce taceti cand un liberal jigneste romanii? Unde sunteti acum, sa va vad revolta si indignarea?

DEMISIA, RARES BOGDAN, DEMISIA DACA AI ONOARE sau CERE-TI SCUZE!”, a scris Mina pe Facebook.

Rares Bogdan a declarat insa ca, dintre cei apoape un milion de romani care au revenit in tara, „intre 8.000 si 10.000 sunt prostituate”.

„Am primit sute de mesaje despre ce se intampla in Romania. 70.000 din toti cei aproape un milion care au intrat in tara, nu se stie cu ce s-au ocupat in afara tarii. Intre 8.000 si 10.000 sunt prostituate care s-au intors in tara. Cateva mii sunt suti in afara tarii. Sunt cifre oficiale”, a explicat Rares Bogdan, marti, la Romania TV.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: