Firea a confiscat Piata Victoriei. Zona in care se strang protestatarii #rezist a fost ingradita de Primaria Capitalei

news

Zona din Piata Victoriei in care se strang seara de seara protestatarii #rezist a fost ingradita, miercuri,  de Primaria Capitalei, imediat dupa ce s-a finalizat protestul sindicalistilor din Cartelul Alfa. Primaria sustine ca in acest spatiu va derula „activitati culturale”.

„Ne intrebam ieri, dupa evenimentele cu interlopii veniti in ajutorul lui Liviu Dragnea la ICCJ, ce ne asteapta..!?

Astazi, dupa ce s-a incheiat protestul sindicalistilor, iar Jandarmeria a ridicat gardurile, angajati ai Primariei Bucuresti au inchis Piata Victoriei cu balizele si gardurile din imagine.

La solicitarea colegilor nostri, acestia le-au comunicat ca Primaria va organiza ‘activitati culturale’. In momentul in care colegii nostri au solicitat detalii: Cand? Ce fel de? Cu ce ocazie? Acestia au ridicat din umeri..

Mentionam ca in aceasta dimineata ne-au fost furate picioarele de beton care ancorau steagurile. Banuiala noastra este ca au fost ridicate de catre firma de salubritate..

Oficial, ne-au luat Piata Victoriei pentru ca am indraznit sa-i sugeram lui Liviu Dragnea prin aparitia catusele, ca locul celor ca el este la penitenciar!

Am incercat sa cautam informatii despre ‘activitatile culturale’ ale Primarului General Gabriela Firea, dar nu am gasit anunt pentru acea zona si chiar daca ar fi fost, este ostentativ faptul ca incearca sa ne ia Piata Victoriei”, se anunta pe pagina de Facebook „Insistam”.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: