Firea a devenit OFICIAL primar. Ii promite lui Dragnea „toleranta zero la coruptie”

politica

Gabriela Firea a depus, joi, juramantul pentru functia de primar al Capitalei. La ceremonie au participat Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin.

Firea a promis in fata lui Dragnea ca va da dovada de „toleranta zero” fata de coruptie.

„Pentru ca suntem la stat se considera ca merge si asa. De azi nu mai merge si asa. Nu vin cu prietenii mei ca nu am atatia prieteni. Toleranta zero la coruptie si birocratie. Cine ramane, ramane sa muncim impreuna. Cine nu, demisia de onoare. Ii voi respecta indiferent de optiunea politica. Voi solicita respect si atentie.

Pentru mine consultarea publica e un mod de viata. Zi de zi am luat termometru problemelor natiunii. Contractele nu se mai fac ca pana acum. Toleranta zero de acum incolo. De luni dimineata sa demonstram ca suntem o echipa puternica. Sa rezolvam problemele Bucurestiului pentru ca este in paragina acum. Avem bani, dar nu suficienti.

Ii vad pe Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu si pe Daniel Constantin. Va multumesc. Vrem o Capitala care sa se dezvolte asa cum ne dorim cu totii. Vrem sprijin parlamentar ca intr-un timp cat mai scurt Primaria Capitalei sa dezvolte proiecte necesare bucurestenilor.

Acum va spun ceva daca ma lasa domnul Liviu Dragnea. Daca vrei sa afli ceva, vorbesti cu un barbat. Daca vrei sa faci ceva, vorbeste cu o femeie. Va multumesc”, a declarat Gabriela Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: