Firea a dorit sa sparga PSD si sa-si faca propriul partid. Negoita incepe sa toarne din subsolurile PSD: „Firea este un om foarte periculos”

politica

Robet Negoita a declarat, joi seara, la Digi24 ca Gabriela Firea i-a propus sa faca impreuna un nou partid, inainte ca aceasta sa se „impace” cu Liviu Dragnea si Viorica Dancila.

„Doamna Firea se pregatea sa-si faca partid, imi spunea mie sa mergem impreuna pe un alt drum, pe altceva, ca nu se mai poate in PSD. (…) Inainte sa se impace cu dl. Dragnea, sa se impace cu dna. Dancila si sa o recomande ca fiind solutia pentru Romania. Da, era Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul acesta”, a dezvaluit Robert Negoita.

„Adica, cum poate sa-mi spuna mie acum ca am tradat PSD, cand noi stim bine ce discutii aveam! Nici nu trebuia sa-i comunic nimic, pentru ca stia care e pozitia mea, stia ca nu ma regasesc acolo si nu am ce sa caut in echipa aia”, a mai spus Negoita.

Mai mult, Robert Negoita spune ca Gabriela Firea – de care il leaga si o relatie de cumetrie – este principala cauza pentru care a plecat din PSD.

„Ce a trebuit sa-i comunic asa, mai incetinel, a fost ca in acest moment am mai multe motive pentru care eu nu am ce cauta acolo, la PSD. Ce mi-a fost destul de complicat sa-i transmit, dar am transmis catre conducerea partidului, am transmis catre cei care au fost interesati sa ma asculte, si anume ca in acest moment, principalul argument pentru care eu nu am ce cauta acolo este chiar dumneaei! M-ati auzit foarte bine!”, a subliniat Robert Negoita.

In plus, Robert Negoita o acuza pe Gabriela Firea de minciuna si defaimare.

„Partidul m-a tradat pe mine de atatea ori! Faptul ca astazi in Bucuresti suntem condusi asa… Uitati-va pe toate aparitiile mele publice, nu am zis nimic de rau de doamna Firea, in timp ce dansa ma canta pe toate televiziunile, ca am tradat, cu niste minciuni foarte sfruntate… Sincer, eu admir oamenii care pot minti asa! Sa aflu ca i-am facut eu plangere penala, apropo de tradat. Eu solicit public acel document prin care eu i-am facut dumneaei plangere penala. Stiu sa fac plangeri penale. Am facut multora pe care pur si simplu i-am considerat ca sunt in zona asta, dar nu dumneaei”, a mai declarat primarul Sectorului 3.

Robert Negoita spune ca ultima data cand a stat de vorba fata in fata cu Gabriela Firea a fost acum o luna si jumatate – doua. „Dar am mai discutat la telefon”, a adaugat el.

Intrebat cu ce l-a suparat Gabriela Firea, Robert Negoita spune ca este vorba despre „neadevarurile” pe care le spune in public in ultimul timp. „Nu este o chestiune personala. Ce se intampla, atunci cand stai langa un om, ajungi sa-l cunosti bine, il stii in circumstante diferite si atunci cand stii ca minte cu o lejeritate dezarmanta, iti dai seama ca acea persoana este un om foarte periculos si ideea este sa te indepartezi, nici intr-un caz sa te apropii!”, a spus Robert Negoita, aratand de ce a ajuns acum sa se delimiteze de Gabriela Firea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: