Firea a facut-o lata. „S-a certat atat de rau cu premierul Israelului incat acesta nu l-a mai primit pe Dragnea” – dezvaluirea unui fost lider PSD

politica

Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD, dezvlauie motivul pentru care Liviu Dragnea nu a fost primit de premierul Israelului, Beniamin Netanyahu, in timpul vizitei oficiale pe care a intreprins-o in aceasta tara.

„Mergand, anuntat, sa se intalneasca cu Netanyahu, a fost refuzat sa se intalneasca cu prim-ministrul al Israelului din pricina unor incidente verbale, adica multe vorbe, care il implicau pe Netanyahu intr-o anumita negociere pe care Pandele sau Firea ar fi purtat-o legata de intalnirea lui Dragnea. Dragnea mergand in Israel i-a gasit la acelasi hotel unde s-a cazat pe Pandele si pe Firea. Si Netanyahu l-a refuzat. Nu s-a intalnit acum doua luni, cand a fost, cu prim-ministrul Israelului, desi tot partidul cunoscator astepta asta. Dar dupa aia s-a intamplat treaba mai rea.

S-a dus in Israel Grindeanu. Si Grindeanu s-a intalnit cu Netanyahu, care inaintea acestei intalniri i-a spus: Domnul prim-ministru, ne intalnim daca aveti decizie de prim-ministru si sunteti dispus sa negociem lucruri intre Romania si Israel. Grindeanu a raspuns pozitiv. Acesta este marele motiv de ruptura intre Dragnea si Grindeanu, pentru ca lui Dragnea i s-a parut ca aceasta problema din partid, devenind un atuu pentru Sorin Grindeanu il submineaza intr-un mod radical. Nu-i putin lucru intr-un partid. Dupa intalnirea lui Grindeanu cu Netanyahu toate lucrurile s-au inrautatit tocmai pentru ca Dragnea nu a fost acceptat la acea intalnire, nu din cauza lui, ci dintr-o greseala de tactica pe care sotii Pandele-Firea au avut-o in pregatirea acelei vizite”, a povestit Gusa la Realitatea TV.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: