Firea, al carei fiu a picat Bac-ul cu nota 1,2 la Romana, le tine lectii OLIMPICILOR. Iata ce ii invata ea pe elevii premianti

politica

Gabriela Firea a participat, marti, la o gala dedicata olimpicilor nationali din Bucuresti. Primarul a tinut sa le ofere lectii de viata, in conditiile in care fiul ei a picat Bac-ul, in 2014, cu note jenant de mici.

Gala este dedicata celor 97 de elevi olimpici nationali din Capitala, care au fost premiati, alaturi de profesori si diriginti, de catre Primaria Generala, cu cate 1.000 de lei si o tabara la mare in anul urmator.

„Fara sanatate si educatie nu putem sa mergem mai departe si nu ne putem considera o natiune puternica. De sanatate si educatie avem nevoie cu totii, indiferent de starea noastra materiala, de conditia noastra. (…) Cred ca fiecare dintre voi constientizeaza faptul ca doar prin invatatura, prin educatie, cultura, printr-un dialog permanent cu profesorii si cu sprijinul neconditionat si cu iubirea parintilor veti putea sa ajungeti in viata sa faceti ceea ce va doriti”, le-a transmis Firea elevilor.

In 2014, Tudor Stefan Firea, fiul din prima casatorie al primarului, a picat bacalaureatul cu note penibil de mici.

Potrivit notelor afisate pe edu.ro, Tudor Stefan Firea a obtinut nota 1.2 la Limba Romana, 5.15 la Istorie si 3.6 la Sociologie, fiind astfel declarat respins.

Fiul Gabrielei Firea a absolvit cursurile scolii The Mark Twain International School din Voluntari.

bacfirea

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: