Firea anunta raiul pe Pamant: „Avem de trei ori crestere, iar medicamentele si alimentele s-au ieftinit”

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, sustine ca „noul PDL” genereaza „instabilitate si scandal” pentru a se intoarce la putere. Ea spune ca acum „stabilitatea politica este mai importanta decat orice”.

„Masurile bune pentru romani pe care Guvernul Ponta le-a luat in ultimele saptamani demonstreaza ca stabilitatea politica este mai importanta decat orice in momentul de fata. Guvernarea functioneaza foarte bine, iar restul sunt doar jocuri politice ! Numai in ultimele saptamani a crescut salariul minim la 1050 de lei, medicamentele s-au ieftinit cu 20%, TVA la alimente a scazut la 9%, a trecut noul Cod Fiscal propus de Guvern, ceea ce inseamna reducerea TVA la 19% de la anul, a fost adoptata prevederea pentru cresterea salariilor cadrelor nedidactice.

Romania nu trebuie sa cada in capcana pe care cei din ‘noul PDL’ incearca sa o puna in functiune, si anume sa genereze instabilitate si scandal numai pentru a-si creste sansele de a se intoarce la putere. Din pacate pentru ei si din fericire pentru romani, masurile luate in ultima perioada arata foarte clar ca suntem pe drumul cel bun, un drum pe care trebuie sa-l mentinem. Avem de trei ori crestere: crestere economica, o crestere a investitiilor si a locurilor de munca, precum si cresterea incasarilor la buget, pe fondul succesului ANAF impotriva evaziunii fiscale”, a forma Firea intr-un comunicat de presa.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: