Firea are ambitii mari. „Eram buna de prim-ministru? Stiti cum e, PAS CU PAS” – VIDEO

politica

Gabriela Firea lasa de inteles ca are planuri mari in politica. Ea are ambitia de a ajunge chiar si prim-ministru.

Aflata in direct cu fanii de pe Facebook, Firea a raspuns mai multor intrebari, printre care si planurile politice pe termen lung.

Un internaut a a mentionat ca ar fi fost buna de prim-ministru. „Eram buna ca prim-ministru? Stiti cum e, pas cu pas, a spus cineva si cred ca a zis bine pana la urma”, a raspuns Gabriela Firea. Vezi video de la min.28.

Firea le-a replicat si celor care ii urau sa ajunga la puscarie, spunand ca  „sunt oameni care vorbesc urat, sunt incarcati de venin”.

Ambitiile Gabrielei Firea nu se opresc numai la pozitia de premier. Un fost colaborator apropiat al acesteia, jurnalistul Robert Veress, a dezvaluit ca Firea tinteste chiar la pozitia de presedinte al tarii.

„Acum, sa lamuresc si partea cu de unde stiu eu ca Gabriela Firea vrea sa ajunga presedintele Romaniei si ca interesul sau „brusc” pentru Bucuresti este dat de aceasta ambitie mai inalta. In timpul unei sedinte de redactie la Saptamana Financiara s-a discutat despre Ion Tiriac. Gabriela Firea si-a exprimat mirarea legata de faptul ca fostul tenisman refuza sa candideze la Presedintie. Citez aproximativ, din memorie: „Sa nu fim ipocriti: oricine isi doreste sa devina presedinte! Problema e sa si poti. Iar Tiriac poate. De aia nu inteleg, ce-l retine?”. Cineva i-a replicat: „Gabi, te inseli, nu oricine vrea sa fie presedinte”. „Tie iti da mana sa spui ca nu vrei, pentru ca stii ca nu poti”, i-a retezat-o sefa, vizibil enervata de contrazicere.

Poate sa ajunga Gabriela Firea presedintele Romaniei? Pai, sigur ca poate, mai ales daca si in 2019 ni se va servi aceeasi ciorba politica, sleita de peste 26 de ani. Ciorba in care ea, jurnalist si om de afaceri esuat (Saptamana Financiara a falimentat si a „uitat” sa achite salariile restante ale fostilor angajati; din fericire, nu m-am mai numarat printre acestia), reactivata prin casatoria cu primarul de Voluntari, a fost „unsa” politician de top, senator, purtator de cuvant si vicepresedinte PSD. Iar acum, va fi inscaunata primar general, prin votul unei treimi din treimea bucurestenilor care se vor prezenta la vot”, a scris Robert Veress in Puterea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: