Firea baga Bucurestiul in Evul Mediu. Sunt taiati peste 150 de milioane de lei de la „Strazi” pentru a-i da la „Religie”

politica

Primaria Capitalei prevede o noua rectificare bugetara, care se va dezbate joi in sedinta CGMB. Potrivit proiectului, multe institutii au solicitat diminuarea bugetelor pe 2018. Una dintre acestea este Administratia Strazilor, care solicita o taiere de 152,7 milioane de lei.

Pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti se afla un nou proiect care prevede o rectificare a bugetului municipalitatii pe 2018.

Potrivit raportului de specialitate al proiectului, „unele institutii solicita rectificarea bugetelor in sensul diminuarii alocatiilor/subventiilor de la bugetul local”.

Astfel, Administratia Strazilor propune o diminuare a bugetului cu 153,7 milioane de lei, in timp ce Administratia Spitalelor solicita o „taiere” de 47,8 milioane de lei.

De asemenea, multe teatre solicita diminuari ale bugetelor pe anul 2018, precum Teatrul Metropolis, Teatrul Maca, „Odeon”, „Tandarica” sau „Nottara”.

Pe de alta parte, proiectul de rectificare prevede suplimentarea bugetelor pentru alte institutii. De exemplu, CREART ar putra avea un buget majorat cu 464.000 de lei.

O suma importanta, de peste 70 de milioane de lei va merge, asa cum se prevede in proiect, la institutii care se incadreaza in domeniul „Cultura, recreere si religie”.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: