Firea, campanie cu Braul Maicii Domnului, pe care-l aduce Pandele din Grecia. Cu ce MINUNI se aleg romanii

politica

Gabriela Firea anunta ca sotul sau, primarul Florentin Pandele, va aduce Braul Maicii Domnului in Voluntari si ii cheama pe credinciosi sa se roage.

Firea le transmite alegatorilor ca rugaciunile la Braul Maicii Domnului „sunt grabnic ajutatoare pentru sanatate, depasirea greutatilor, liniste si pace sufleteasca” spunand ca si rugaciunile sale au fost ascultate.

„Dragi credinciosi din Bucuresti, Ilfov, Giurgiu, Ialomita, Arges, Dambovita si alte zone apropiate de Capitala, cu bucurie va aduc la cunostinta ca, intre 13 si 15 mai, Braul Maicii Domnului va fi adus la Catedrala din Voluntari, de catre maicutele de la Manastirea Kato Xenia din Grecia, la initiativa primarului din Voluntari

Rugaciunile la Braul Maicii Domnului sunt grabnic ajutatoare pentru sanatate, depasirea greutatilor, liniste si pace sufleteasca. Si eu m-am rugat, in Grecia, la Braul Maicii Domnului, acum cativa ani, si rugaciunea mi-a fost ascultata. Acum avem o ocazie rara de a ne indrepta rugaciunea la Braul Maicii chiar pe meleagurile noastre!¬†Sa va fie ascultata si indeplinita rugaciunea! „, este mesajul postat de Firea pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: