Firea capituleaza in fata geniului din Videle: „Voi face campanie electorala pentru candidatul PSD la prezidentiale”

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca va face campanie electorala pentru PSD la alegerile prezidentiale, chiar daca nu va fi ea candidatul partidului.

„Daca maine dupa BPN si CEx se va da un vot, sau nu se va ajunge la vot si doamna premier va avea cele mai multe organizatii de partea domniei sale, si eu in mod evident nu voi fi persoana aleasa, eu sunt membru PSD, sunt vicepresedinte al PSD, sunt presedinte interimar la Bucuresti si voi face campanie pentru PSD”, a spus Gabriela Firea la B1 TV.

„Nu mi s-ar parea normal ca membrii PSD sa tradeze. Eventual, daca nu sunt de acord cu aceasta situatie pot sa si plec, ca nu ma tine nimeni cu forta. Dar nu este cazul”, a mai spus Firea.

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus in luni seara ca nu crede ca Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidentiale.

„Sa nu uitam, doamna Firea este primar si, ca sa mearga pe o candidatura independenta, va trebui sa isi piarda portofoliul de primar. Nu cred ca vrea acest lucru. Cred ca Gabriela Firea este interesata ca partidul sa aiba rezultate cat mai bune. Vom avea maine o discutie si vom vedea care este rezultatul final. Eu cred ca indiferent de cine va fi ales de catre partid, si celalalt contracandidat va face echipa”, a spus Viorica Dancila.

Mai mult despre: ,

Comentarii: