Firea, cercetata PENAL. „S-au cheltuit bani publici pentru a promova candidatul PSD”

politica

Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la primaria Sectorului 2, a anuntat aseara, in emisiunea Jocuri de Putere, ca primarul interimar al Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, urmasul lui Neculai Ontanu, arestat preventiv in martie de catre procurorii DNA, si Gabriela Firea, candidat la Primaria Capitalei, sunt cercetati penal in urma unei plangeri inaintate de acesta.

Dan Cristian Popescu a explicat ca a depus o plangere la Biroul Electoral de Circumscriptie, dupa ce Gabriela Firea ar fi participat la un eveniment organizat de Primaria Sectorului 2 din bani publici.

Potrivit candidatului PNL la Sectorul 2, plangerea a fost inaintata de Biroul Electoral de Circumscriptie Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, astfel ca primarul interimar al Sectorului 2, Mihai Mugur Toader, si Gabriela Firea sunt cercetati intr-un dosar penal.

“In data de 11 mai ati avut o activitate a Primariei Sector 2. La Primaria Sectorului 2 in fiecare zi au loc activitati culturale, educative si de alta natura, dar de fapt sunt banii publici cheltuiti pe campania domnului Toader. Dar in data de 11 mai ati avut proasta inspiratie sa o chemati pe doamna Firea sa participe la o actiune a Primariei Sectorului 2, in timpul campaniei electorale.

Ati cheltuit banii publici pentru a o promova pe doamna Firea, care este senator de Ilfov, din cate stiu eu. De ce sabotati campania electorala a doamnei Firea? Pentru ca astazi, in urma plangerii facute la biroul electoral de sector, aceasta plangere a fost inaintata Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, iar in momentul de fata si dumneavoastra si doamna Firea sunteti cercetati penal. Sunt disperat pentru ca tocati banii publici”, a spus Dan Cristian Popescu.

firea sectorul 2

Chiar daca candidatul PNL a aratat si fotografii de la evenimentul organizat de Primaria Sectorului 2, Mihai Mugur Toader a sustinut ca acesta minte.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: