Firea critica primariile din Paris si Londra, capitale in care „un om obisnuit nu mai poate sa intre in centru”. Cum va rezolva traficul din Bucuresti

news

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a criticat, joi, la Antena 3, administratiile din Paris si Londra pentru ca percep taxe mari soferilor astfe incat „un om obisnuit nu mai poate sa intre in centru”.

Intrebata ce are de gand sa faca in privinta traficului din Bucuresti, Firea a exclus din start solutiile care functioneaza in capitale precum Londra si Paris.

„Mi s-au sugerat masuri dure. Nu putem veni cu masuri coercitive, ca la Londra sau Paris, unde un om obisnuit nu mai poate sa intre in centru fara sa plateasca”, a declarat primarul Bucurestiului.

Singura solutie anuntata de Firea pentru imbunatatirea traficului din Bucuresti este marirea numarului de locuri de parcare.

Administratiile din Paris si Londra percep taxe soferilor care circula prin centru pentru a asigura un trafic fluid si pentru a reduce poluarea. Masurile sunt dublate insa de un transport in comun foarte eficient.

In campania electorala, Gabriela Firea promitea ca va face „revolutie” in privinta traficului din Capitala.

„Voi face revolutie in materie de trafic in Capitala. O jumatate de an in care se va circula mult mai lejer in Capitala. Nu trebuie sa asteptam doi-trei ani de zile”, declara atunci actualul primar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: