Firea da foc partidului, vrea sa-l dea pe Codrin Stefanescu pe mana DNA-ului. Acesta are „interese nelegitime” legate de Primaria Bucuresti

politica

Gabriela Firea a continuat sa se razboiasca si la Romania TV cu Liviu Dragnea si Codrin Stefanescu, dupa ce a avut o lunga intervenitie si la Antena 3. Nervoasa ca a fost atacata violent de Stefanescu, Firea l-a acuzat pe acesta de trafic de influenta.

Vineri seara, Stefanescu a anunta ca Firea va fi inlocuita cu Ecaterina Andronescu la sefia PSD Bucuresti. De asemenean secretarul general adjunct al PSD a acuzat-o pe Firea ca are propuneri „bizare si stupide”.

”Unele dintre propuneri sunt fie stupide, fie bizare. Gabriela Firea nu a castigat ea mandatul de primar, ci de oamenii care au facut campanie. Isi bate joc de bucuresteni. Consilierii nu mai vor sa fie masa de manevra. Ultimul proiect bizar e cel cu benzina si masina, cu oamenii care primesc bani. E un proiect pe care nu ni l-am asumat.

Cand o iesi primar pe persoana fizica, atunci va raspunde pe persoana fizica. Pana atunci, raspundem noi, partidul. Consilierii au cerut partidului sa poata sa voteze doar ce vor, ca ei sunt alesi de bucuresteni. Dupa textul acela de #rezist, securistoid, din acea scrisoare, e greu. Noi ii cerem sa treaca pe la partid, sa vorbeasca cu noi”, a declarat Codrin Stefanescu la Romania TV.

Ulterior, Firea a intrat si ea in direct la Romania TV, unde l-a acuzat pe Codrin Stefanescu ca are „interese nelegitime” in relatia cu Primaria Bucuresti.

„Vinovatul principal este domnul Dragnea. Nu cred ca se va accepta, in PSD, ca sa vina cineva, la televizor, sa spuna ca cineva va fi dat afara din partid sau dat jos din functie. E un fapt de o gravitate extrema. Ii transmit public sa puna capat. Mai grav ceea ce mi se pare mie e atacul la adresa bucurestenilor. Asa-zisul secretar general adjunct nu are nicio calitate ca sa isi dea cu parerea despre niste proiecte care sunt bune pentru bucuresteni. De la ora doua pana la ora noua putea sa opreasca acest scandal, daca era o actiune individuala, dar e partas.

Ma abtin totusi sa spun public ce imi cerea domnul Stefanescu si ce telefoane imi dadea, pe cine sa primesc si ce interese nelegitime avea la Primaria Capitalei, pe care le-am respins din start. Poate asa se explica atitudinea domniei sale din aceasta perioada. Ii vine la indemana si usor sa fie unealta domnului Dragnea in aceste zile”.

Indrebata daca sugereaza ca Stefanescu a incercat sa faca trafic de influenta pe langa primar, Gabriela Firea a adaugat: „Sugerez exact ceea ce s-a intamplat. I-am atras atentia si azi. Nu e legal, moral, statutar ceea ce face”.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: