Firea, din concediu: „Este pur si simplu o agresiune impotriva umanitatii in ansamblul ei”

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, catalogheaza atacul de la Nisa drept ‘o agresiune impotriva umanitatii in ansamblul ei’, mentionand ca nu exista nicio justificare pentru un astfel de ‘act odios’.

„Sunt socata si revoltata de atacul criminal de la Nisa. Mintea mea nu poate concepe nici cea mai mica justificare pentru un astfel de act odios. Niciun ideal, nicio cauza, niciun deziderat nu poate fi invocat pentru a justifica asa ceva. Nu e nicio lupta mareata, niciun sacrificiu din partea celor care au savarsit acest act de cruzime! Este pur si simplu o agresiune impotriva umanitatii in ansamblul ei! O crima oribila, pusa la cale si infaptuita de minte bolnava! Le transmit condoleante familiilor celor care au murit in acest atac si ma rog pentru viata celor care mai pot fi salvati!”, afirma Firea, potrivit unui comunicat¬†de presa.

Atentatul terorist de la Nisa de joi seara, cand un franco-tunisian a intrat in plin cu un camion in multime si a deschis focul inainte de a fi neutralizat de politie, s-a soldat cu 84 de morti si zeci de raniti, dintre care 18 sunt in stare de ‘urgenta absoluta’, potrivit unui nou bilant al guvernului, relateaza AFP. Printre raniti se numara si doi cetateni romani stabiliti in Franta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: