Firea e fericita. Sorin Grindeanu vine sa o ajute sa castige alegerile in Bucuresti

politica

Primarul general si presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat marti seara ca duminica isi va depune candidatura pentru un nou mandat, impreuna cu ceilalti candidati social-democrati la primariile de sector.

„Am stabilit sa depunem in aceeasi zi candidaturile, si eu si primarii de sectoare, duminica. Noi depunem toti duminica si mergem impreuna, ora 18,00, la sediul din Kisellef,, unde vom face declaratii, anuntand ca am depus candidaturile. Cu domnul Ciolacu, presedinte, si cu domnul secretar general, Paul Stanescu, precum si cu alti colegi din conducere. Am inteles ca vor veni si domnul Sorin Grindeanu si alti vicepresedinti”, a precizat Firea la TVR 1.

PSD Timis, a anuntat sambata, intr-un comunicat de presa, ca Sorin Grindeanu ”s-a intors acasa”, dar ca, ”de fapt, Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodata” si ca va fi sustinut pentru candidatura la alegerile nationale ale PSD.

”Sorin Grindeanu s-a intors azi acasa! De fapt Sorin Grindeanu nu a fost plecat niciodata, pentru ca locul lui a fost intotdeauna langa oamenii din PSD Timis, colegii, prietenii, sustinatorii lui, cei langa care s-a format ca politician si ca lider, cei langa care a devenit premierul Romaniei si un social-democrat respectat si apreciat. Astazi acest lucru a fost evident, Sorin Grindeanu primind in unanimitate sustinerea Comitetului Executiv Judetean al PSD Timis pentru candidatura la alegerile nationale ale PSD”, se arata in comunicatul de presa, de sambata, al PSD Timis.

Fostul premier Sorin Grindeanu a anuntat ca isi doreste functia de presedinte executiv.

”Voi reintra in politica, nu am lipsit la nicio campanie din ultimii 20 de ani si tot ce-mi doresc este sa redevenim echipa castigatoare de la PSD Timis. Am incredere in Alfred Simonis, in Eugen Dogariu, in Sebastian Raducanu, in Calin Dobra si in Voichita Lazureanu, care stiu ca va face o figura excelenta in aceste alegeri, cat si in toti ceilalti candidati. Trebuie sa redevenim principala forta politica si va anunt acum ca voi candida pentru functia de presedinte executiv, in echipa lui Marcel Ciolacu”, le-a transmis Sorin Grindeanu celor prezenti la intalnirea online.

Mai mult despre: ,

Comentarii: