Firea este din nou AGRESIVA: „HAITA portocalie vrea sa intoarca Romania la dezastru”

politica

Purtatoarea de cuvant a PSD, Gabriela Firea, nu crede in sansele de victorie pe care le-ar avea PNL cu motiunea de cenzura impotriva Guvernului Victor Ponta. 

„Nu cred ca motiunea de cenzura a PNL are vreo sansa de victorie, deoarece sunt sigura ca toti parlamentarii sunt constienti de faptul ca o rasturnare a Guvernului Ponta inseamna intoarcerea Romaniei la dezastrul produs de PDL! Revenirea PDL la guvernare ar insemna blocarea tuturor masurilor bune luate de Guvernul Ponta pana in prezent: masurile care au dus la o crestere economica de 4,3%, cea mai mare rata de crestere din Europa, reinstaurarea nedreptatilor comise de colegii doamnei Alina Gorghiu, taierea alocatiilor pentru copii, taierea salariului minim si a pensiilor, cresterea din nou a TVA”, este de parere purtatoarea de cuvant a PSD, Gabriela Firea.

Senatoarea PSD adauga: „Sa nu uitam ca drept solutie de premier este propus Catalin Predoiu, un om care a semnat fara nicio remuscare masurile antisociale luate de Guvernul Boc. Iar alaturi de Predoiu s-ar intoarce si Ialomiteanu, Blaga, Videanu, Blejnar, Anastase si restul haitei portocalii”.

„Mentalitatea acestor oameni este exact aceeasi ca si pana acum: profesorii, medicii, salariatii in general, pensionarii, tinerii, toti sunt grupuri sociale care, in viziunea lor, sunt o povara pentru bugetul statului.

Ei sunt singura alternativa la Guvernul Ponta, iar o revenire a acestor oameni in functii de conducere ar insemna intoarcerea la austeritate si la politica umilirii romanilor ! De aceea este absolut necesar sa sustinem actualul guvern impotriva luptelor ilegitime prin care vechiul PDL, deghizat in noul PNL, incearca sa puna mana pe guvernare !”, mai spune Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: