Firea explica de ce si-a adus in Bucuresti consilieri din Voluntari: „Sunt mandra ca sunt casatorita cu Florin Pandele. Noi nu avem dreptul la oameni?”

news

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a explicat foarte iritata, intr-un interviu pentru Adevarul, de ce a angajat in Primaria Bucuresti mai multi consilieri si directori care provin din Primaria Voluntari.

Firea a sustinut ca mare parte parte dintre directorii din Primaria Bucuresti sunt „PNL-isti”.

Sunt mandra ca sunt casatorita cu Florin Pandele, care impreuna cu echipa sa a scos Voluntariul din noroi. In subordinea Primariei Capitalei, adica in regii si in administratii, sunt angajati 40.000 de oameni. Suntem cel mai mare angajator.

La Cabinetul primarului general, am dreptul la 13 consilieri. Orice persoana de buna credinta intelege si imi da dreptate ca este normal ca primarul care a preluat o institutie, dupa ce PNL a angajat 60 de directori, are voie sa-si ia cativa directori de incredere. Cu cine vreti sa lucrez, cu PNL-istii? Noi nu avem dreptul la oameni? Cei 13 consilieri sunt in raspunderea Primarului General. Am dreptul sa-mi aleg echipa cu care sa lucrez, respectand legislatia in vigoare. A fost un mesaj toxic care sa ma decredibilizeze.Procentul este infim de persoane pe care le-am invitat eu in Primarie sa ma ajute. Vreti sa lucrez cu oamenii care au acceptat ca doar trei-patru firme sa castige lucrari la Primaria Capitalei? Spre exemplu, la pasajul de la Piata Sudului nu exista proiect. La pasajul Ciurel nu exista PUZ, e un proiect realizat pe un colt de masa. Si eu nu vad altceva in presa decat ca a adus Firea oameni de la Voluntari. I-am adus pentru ca erau competenti. Cat despre partea de integritate, va asigur ca nu au nicio problema. Cetatenii stiu ca imi fac treaba cinsitit, corect si onest”, a declarat Gabriela Firea.

„Oamenii pusi de PNL nu fac altceva decat sa ma blocheze. Spre exemplu, domnul arhitect general Adrian Bold, pe care l-am demis. Dupa ce un an de zile a blocat tot ce se putrea bloca la Directia de urbanism din Capitala. Stiti ce se spunea despre domnul Bold? Ca cei care voiau sa primeasca avize trebuiau sa treaca pe la firma sotiei sale”, a mai spus Firea.

Firea a mai mentionat ca face multe lucruri bune pnetru bucuresteni, insa nu are timp sa le aduca la cunostinta publicului. Amintim ca Gabriela Firea apare foarte des la Antena 3 si Romania TV.

„Inclusiv sotul ma cearta ca fac foarte multe lucruri, dar ele nu sunt aduse la cunostinta publicului. E posibil sa am anumite pierderi si costuri de imagine”, a mai declarat primarul.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: