Firea face turul televiziunilor pentru a se VAICARI ca Iohannis n-a invitat-o la Ziua Nationala. Ce acuzatii i-a adus presedintelui

politica

Gabriela Firea si-a programat aparitii la Romania TV, Antena 3 si B1 TV pentru a se plange ca presedintele Klaus Iohannis nu a invitat-o si pe ea la ceremoniile dedicate Zilei Nationale.

Initial a aparut joi seara la Romania TV in emisiunea Ionelei Nastase. Acolo a anuntat ca presedintele nu a invitat-o. „Nu ma duc cu forta. Vreti sa ma autoinvit? Daca nu ma implicam zi si noapte, Arcul de Triumf nu era deschis. (…) E trist ce a facut presedintele. Nu trebuie sa intinam ce au facut predecesorii nostri”, a spus Firea.

Apoi, Firea s-a mutat la Antena 3, unde iar a facut circ ca nu a fost invitata. „Oricum ma voi afla la defilare”, a anuntat primarul.

screen-shot-2016-11-26-at-00-26-38

Vineri seara, Firea a aparut din nou la televizor, cu acelasi mesaj. De data aceasta in emisiunea Corinei Dragotescu de la Romania TV.

„Nu am primit nicio invitatie la parada militara sau la receptie. Nici nu ma astept sa primesc de acum incolo. Chiar daca as primi, ar insemna ca se face ca urmare a presiunii presei si a opiniei publice. Am inteles ca ar fi vorba despre oamenii cu asa zise probleme penale. Eu stiu ca nu am nicio problema. Daca exista ceva, sa mi se spuna”, s-a vaicarit Firea.

Presedintia a anuntat ca persoanele cu probleme penale nu sunt invitate la ceremoniile de 1 Decembrie.

„Am vazut ca exista tot felul de discutii in spatiul public referitoare la acest subiect si tin sa precizez inca de la inceput faptul ca nu voi face referire la anumite persoane, nu voi face referire la anumite nume pentru ca nu despre asta este vorba. Este vorba despre niste criterii care au stat la baza intocmirii listei cu invitati si nu pot si nici nu vreau sa va ascund faptul ca in constituirea acestor criterii care au fost luate in calcul bineinteles ca in primul rand este vorba despre criteriul ca acea persoana sa detina o functie in stat, dar sa si respecte niste criterii de integritate, iar aici vorbim despre inexistenta unor probleme penale”, a declarat Dobrovolschi la Palatul Cotroceni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: