Firea, facuta PRAF: „E proasta gramada. Iata o mostra de IMBECILISM pur”

news

Cel mai cunoscut blogger roman, Zoso, o face praf pe purtatoare de cuvant a PSD. El sustine ca declaratiile senatoarei PSD privind auotstrazile sunt dovada ca aceasta este „proasta gramada”.

„Iata o mostra de imbecilism pur de la Gabriela Vranceanu Firea, imparateasa de Pantelimon si purtatoare de cuvant a PSD:

‘Le reamintesc celor din PNL ca, in ultimii 3 ani, Guvernul Ponta a realizat cea mai mare crestere a numarului de kilometri de autostrada din ultimii ani. Mai precis, in perioada 2012-2014 au fost construiti cca 700 de Km de autostrada, cu cca 300 Km mai mult decat in perioada 2000-2011. Tocmai de aceea, PNL trebuie sa stie ca, daca exista un guvern care poate duce la bun sfarsit marile proiecte de autostrada, inclusiv autostrada Pitesti-Sibiu, acela este Guvernul Ponta’. (sursa)

Au fost construiti 700km de autostrada in doi ani. Au fost construiti 700km de autostrada in doi ani. Au fost construiti 700km de autostrada in doi ani. Au fost construiti 700km de autostrada in doi ani. Au fost construiti 700km de autostrada in doi ani.

Saraca de ea, dupa ce ca e proasta gramada, nici nu tace din gura. De asta avem nevoie de un test de IQ la alegerea intr-o functie publica, pentru ca daca oamenii sunt prosti si aleg asemenea oameni, macar sa existe un mecanism care sa ii apere pe prosti de propria prostie.

700 plus 300 plus vreo 400 de dinainte, BA, ASTIA DESCHID AUTOSTRAZI SI NU NE SPUN SI NOUA?!?!??!?!?!”, a scris Zoso pe blogul sau.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: