Firea a fugit in Irlanda de Centenar. Primarul din Dublin, avertizat: Va intalniti cu o prefacuta!

politica

Gabriela Firea este alta figura publica ce nu are curaj sa dea ochii cu cetatenii de Ziua Nationala Centenara. Primarul Capitalei, dupa mazilirea din PSD, nu s-a dus nici la sfintirea Catedralei Mantuirii Neamului. Iata ca si acum a anuntat ca nu va fi in tara, pentru ca in perioada 28 noiembrie – 2 decembrie s-a gasit sa isi programeze o vizita oficiala la Dublin, Irlanda.

Potrivit agendei, Firea are programata o intrevedere cu primarul orasului, Lord Nial Ring, pe teme care vizeaza mobilitatea urbana, sanatatea si asistenta sociala.

Romanii din Dublin s-au mobilizat insa. Ei au anuntat ca se mobilizeaza sa o astepte pe Firea cu proteste si ca, pentru a o demasca, i-au scris primarului Ring sa-l avertizeze ca se intalneste cu „o prefacuta”.

„Gabriela Firea, primarul capitalei Romaniei, este membru al PSD si pana recent, inainte de a fi indepartata de Liviu Dragnea, a fost vicepresedinte al partidului. PSD in alianta cu ALDE reprezinta principalii responsabili de schimbarile Legilor Justitiei, intr-un efort sustinut depus pentru dezincriminarea unor infractiuni, astfel incat liderul Liviu Dragnea sa scape de inchisoare. Va scriem pentru a sti cu cine va intalniti astazi.

Gabriela Firea este un politician controversat. Cu o platforma populista, ea a promis multe proiecte, iar oamenii au votat-o, iar pe agenda acestei vizite se afla subiecte precum mobilitatea urbana, sanatatea si siguranta sociala.

Gabriela Firea a promis mai multe imbunatatiri ale infrastructurii in Bucuresti, pentru masini si transportul in comun, dar si legat de parcari. Bucurestiul figura in 2015 in topul celor mai aglomerate 5 orase din lume (50% index al aglomerarii), iar de atunci lucrurile nu s-au schimbat prea mult, ba chiar s-au inrautatit (procentul a crescut cu 7% in 2016).

Noi, membrii comunitatii #Rezist din diaspora si romanii de acasa, vrem sa va informam ca va intalniti cu o prefacuta. Gabriela Firea nu are nimic de a face cu agenda agreata, are aproape zero realizari in termeni de mobilitate urbana, sanatate si siguranta sociala. Dintre spitalele pe care le-a promis nu a construit niciunul.

Prin urmare, va aducem la cunostinta respingerea noastra si obiectiile pe care le avem cu privire la vizita Gabrielei Firea. #Rezist Dublin va protesta fata de aceasta vizita si va informam ca Gabriela Firea este unul dintre cei care l-au sprijinit pe Liviu Dragnea (condamnat pentru frauda si investigat de Justitie pentru alte infractiuni (…) ) in cruciada lui impotriva Justitiei si pentru reversibilitatea progreselor facute in ultimii 15 ani.

Avem incredere ca apreciati principiile europene si ca sunteti alaturi de noi in lupta impotriva coruptiei, celebrand impreuna cu noi Centenarul Romaniei, in lumina sperantei intr-o democratie consolidata si o Uniune Europeana puternica”, se arata in scrisoare.

Citeste aici, integral, scrisoarea romanilor de la #Rezist Dublin

Comentarii: