Firea si-a gasit nasul, este SPULBERATA de Clotilde Armand. Replica TAIOASA a frantuzoaicei

politica

Clotilde Armand nu ramane datoare si ii ofera o replica extrem de acida Gabrielei Firea, care il acuzase pe Nicusor Dan ca umbla cu „minciuni si dezinformari” despre modul in care s-au numarat voturile in Sectorul 1 al Capitalei.

„Doamna Gabriela Firea si PSD ne poarta de grija. Ne acuza ca folosim minciuni si dezinformari. Ca membra in partidul condus de un condamnat penal pentru falsificarea unor alegeri, doamna Firea stie desigur din proprie experienta ce inseamna falsul electoral. Este ca un banc la Radio Erevan; doamna Firea are dreptate, numai ca nu Nicusor Dan, ci Dragnea a incalcat legea”, a scris Clotilde Armand, pe Facebook.

Mai mult, Clotilde Armand ii explica Gabrielei Firea ce inseamna „dezinformare”, reamintindu-i momentul de la alegerile prezidentiale din 2014, cand aceasta din urma a transmis ca „sectiile din diaspora sunt goale”.

„Ca tot veni vorba despre dezinformare; vreau sa-i reamintesc doamnei Firea ca in timp ce 12.000 de romani stateau la coada la Londra in 2014, ea a transmis ca sunt „sectii goale in diaspora”. Doamna Firea, aveti demnitatea macar acum sa va cereti scuze pentru ca ati dezinformat fara scrupule poporul roman? Va cereti scuze pentru declaratia sefului dvs, condamnatul penal Dragnea, care-i asemuieste pe romanii din strainatate cu niste fantome? Pentru ca singura fantoma pe care o cunosc este doctoratul lui Ponta, colegul dvs de partid”, a mai scris Clotilde Armand.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: