Firea a gasit noi vinovati care o impiedica sa faca treaba in Bucuresti: utilizatorii de Facebook care o critica. „Voi lua masuri”, ameninta Firea

news

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a acuzat pe cei care o critica pe Facebook ca o impiedica sa lucreze pentru bucuresteni. 

Consilierul general Ciprian Ciucu (PNL) o ironizeaza pe Firea si subliniaza ca „postarile de pe Facebook, indiferent cat de argumentate si pertinente sunt, nu tin loc de decizii de Primar”.

„Doamna primar, o stiti de la televizor, a fost aseara la RTV sa se planga ca nu face treaba din cauza Opozitiei care o critica pe… facebook. Si ca nu e bine sa fie criticata si ca va lua masuri.

Bine, asta e adevarat, n-a facut nimic pana acum (dar nimic esential pentru bucuresteni! nimic!) dar nu din cauza mea sau a lui Deaconescu. Pentru ca postarile de pe facebook, indiferent cat de argumentate si pertinente sunt, nu tin loc de decizii de Primar. Si nici de hotarari de consiliu”, scrie Ciprian Ciucu pe Facebook.

Bucurestenii sunt tot masi nemultumiti de modul in care Firea administreaza orasul. Un bun exemplu sunt aceste discutii de pe aplicatia de trafic Waze dintre oameni obisnuiti.

waze

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: