Firea, mesaj de o rara grosolanie. Ironizeaza aspectul fizic al unuia dintre oponentii ei politici

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca liberalii care au participat la Conferinta filialei PNL Bucuresti sunt „niste pitici politici”. Desi a dat o conotatie metaforica ironiilor sale, Firea a urmarit de fapt sa il jigneasca pe Cristian Busoiu, presedintele PNL Bucuresti, care este mic de statura.

„Azi, de Ziua Mondiala a Rasului, ar fi trebuit sa ne amuzam inca o data de celebrii Stan si Bran! Dar, surpriza, sapte pitici politici si-au dat intalnire dimineata, intr-o conferinta de presa, ca sa ma denigreze. Culmea, chiar cei care au contribuit direct sau prin reprezentanti la capusarea, cu firme de partid peneliste si pedeliste, ani de zile, a Bugetului Capitalei.

Prin atacurile mincinoase, folosind un limbaj nedemn de un lider politic, prin promovarea unor exprimari suburbane, nu au reusit decat sa se faca de ras! Tocmai azi, de Ziua Mondiala a Rasului. Stan si Bran erau talentati si aveau haz. Ai nostri comedianti politici cabotini, in frunte cu piticul sef de partid, nu au cum sa provoace altceva decat dezgust si dorinta de a lua distanta de astfel de personaje caricaturale. Traiasca glumele de buna calitate! Sa fim toti sanatosi si sa ne ferim de… magarusi (politici)!!!”, a scris Firea pe Facebook.

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, duminica, in cadrul conferintei PNL Bucuresti, activitatea primarului general al Capitalei Gabriela Firea si a apreciat ca aceasta se comporta ca „un vanator de vrajitoare”, cautand vinovati „pentru faptul ca nu a fost in stare sa faca nimic”.

„In ce zi credeti ca si-a gasit Gabriela Vranceanu Firea Pandele Dragnea sa faca pe Facebook asa, un soi de postare privind raportul de activitate? Cam subtirel, asa. Culmea e ca raportul de activitate se refera la ce va face in urmatorii doi ani, pentru ca nu are ce spune despre ceea ce a facut in ultimii doi ani. Astazi, cand PNL are conferinta organizatiei municipale PNL Bucuresti. Se pare ca doamna Firea nu prea doarme linistita de cand PNL a redevenit ceea ce trebuie sa fie si anume partidul de opozitie cel mai puternic in Bucuresti, singura alternativa viabila la harababura, amatorismul si risipa care se intampla in Bucuresti de doi ani. Dragnea le-a cerut totul romanilor, bucurestenilor si a primit totul. PSD, de doi ani, are totul – primari de sectoare, primar general al Capitalei si Guvernul. Dragnea si Firea au primit totul. Ce au dat inapoi catre bucuresteni? Nimic! (…) Doamna Firea se comporta ca un vanator de vrajitoare. Ea cauta vinovati pentru faptul ca nu a fost in stare sa faca nimic’, a afirmat duminica Ludovic Orban la Conferinta filialei PNL Bucuresti.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: