Firea ii cere Violetei Alexandru sa intre in greva foamei. Replica usturatoare: „In loc sa munceasca, lanseaza de 10 ori pe zi atacuri disperate si lipsite de cel mai elementar bun simt”

politica

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat, miercuri seara, ca ”PSD da semne clare ca a intrat in panica pierderii alegerilor” si lanseaza tot felul de atacuri. Primarului general Gabriela Firea, care a afirmat ca, daca ar fi fost ministrul Muncii ar fi facut greva foamei pana la dublarea alocatiei, Alexandru i-a transmis sa nu a inteles nimic din ce-si doresc romanii si ar fi putut face greva foamei cand a semnat pentru reducerea suplimentului pentru persoanele cu handicap.

”G. Firea – PSD da semne clare ca a intrat in panica pierderii alegerilor. In loc sa munceasca, lanseaza de 10 ori pe zi atacuri disperate si lipsite de cel mai elementar bun simt. Stau de dimineata pana seara tarziu la serviciu si imi pun toata priceperea si energia in slujba cetatenilor, fie ei copii, tineri, adulti sau pensionari. O fac pentru ca asa vad eu lucrurile. Facute cu responsabilitate si datorie. In nici 3 luni am facut cat nu au facut oamenii PSD in ani. Sunt oameni care, daca nu ar avea functii la stat, nu s-ar descurca sa faca altceva in viata”, a scris, miercuri seara, pe Facebook, Violeta Alexandru.

Aceasta i-a transmis Gabrielei Firea ca ”romanii nu au nevoie de mila nimanui”.

”Nu intelegeti nimic din ceea ce asteapta romanii! Dar sigur ca puteati face chiar dvs. greva foamei. Cand ati semnat pentru reducerea suplimentului pentru persoanele cu handicap, un angajament pe care l-ati luat trecand hotararea de alocare a banilor pentru aceste persoane prin Consiliul General. Romanii au nevoie de demnitari si de alesi care sa lucreze pentru ei cu responsabilitate, onoare si pricepere. Vin alegerile, G. Firea! Vom vedea cine si unde se va muta”, a mai transmis ministrul Muncii, care este si presedinte al PNL Bucuresti.

Primarul general Gabriela Firea a declarat, miercuri seara, ca Guvernul Orban este caracterizat de ”lipsa de compasiune fata de cetateni”. ”Daca eram ministru al Muncii, eu ma asezam la usa domnului premier Orban si nu mai plecam de acolo, intram in greva foamei ca sa se majoreze alocatiile copiilor”, a spus Firea, citata de news.ro.

Mai mult despre: ,

Comentarii: