Firea il apara ISTERIC pe Ponta: „Ei vor doar sa puna mana pe putere. Ponta nu trebuie sa-si dea demisia””

politica

Senatorul PSD Gabriela Firea a transmis un comunicat de presa, intesat de semne de exclamare, in care acuza PNL ca doreste sa puna mana pe putere. „Vor darame astfel un guvern legitim si o majoritate votata de oameni”, spune Firea.

„Nu cred ca este normal ca, intr-o tara civilizata, sa i se ceara lui Victor Ponta sa plece din functie pentru o problema in legatura cu care nu si-a spus punctul de vedere.

Nimeni dintre cei care au cerut demisia lui Victor Ponta nu vor sa il asculte mai intai, ceea ce arata cat se poate de clar ca fac un joc politic. Ei vor ca Victor Ponta sa isi dea demisia mai intai, sa se darame astfel un guvern legitim si o majoritate votata de oameni, sa acceptam cu totii un nou guvern condus de asa-zisul nou PNL.

Ei vor sa il determine pe Victor Ponta sa plece inainte, si sa se ocupe dupa de demonstrarea nevinovatiei. Pe ei nu ii intereseaza daca Victor Ponta este vinovat sau nu, ii intereseaza doar sa puna mana pe putere ! De aceea cred ca este un joc politic si nu juridic. Daca ar fi fost juridic, n-ar fi fost aceasta graba si ar fi existat mai multe solicitari de discutii, in care sa aiba si Victor Ponta dreptul sa isi prezinte pozitia.

Domnul Victor Ponta a explicat foarte clar, nu vrem sa amestecam politicul cu Justitia. Si cred ca avem nevoie de o dezbatere mai larga in societate despre democratie si drepturi cetatenesti, intrucat pare ca ne indreptam spre o zona in care justitia si politicul incep sa se amestece intr-un mod ingrijorator.

Nu dorim sa fim partasi la schimbarea guvernarii prin alte mijloace decat cele democratice, prin vot in Parlament. Tocmai de aceea, Victor Ponta nu trebuie sa isi dea demisia !”, afirma purtatorul de cuvant al PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: