Firea, imbrobodida alaturi de Alessandra Stoicescu, incearca sa ascunda de enoriasi ce facea in biserica. Cum s-a dat de gol, vezi foto

news

Gabriela Firea a postat, duminica, pe pagina ei de Facebook mai multe imagini din timpul pelerinajului la Braul Maicii Domnului si la Moastele Sf Cuv. Stelian, care au fost aduse in „catedrala” din Voluntari de Florentin Pandele.

Intr-o imagine in care apare alaturi de prezentatoarea Antena 3 Alessandra Stoicescu, Firea incearca sa ascunda cu palma ce tine in mana cealalta.

firea2

Avand in vedere ca Stoicescu tine in mana un telefon mobil, cel mai probabil tot un telefon incearca sa ascunda si Firea. Aflate in biserica, cele doua probabil ca isi aratau fotografii pe telefon, in momentul in care a aparut fotograful. Pentru a lasa enoriasilor care intra pe pagina ei de Facebook ca este extrem de cucernica, Firea s-a straduit sa ascunda faptul ca isi butona telefonul in biserica.

De asemenea, Firea si Pandele s-au fotografiat in biserica si cu afaceristul Gigi Becali, fost puscarias, celebru prin declaratiile sale rasiste si sexiste.

firea

Recent, Gabriela Firea a inregistrat o emisiune mondena in aceeasi biserica, in care a povestit printre altele si despre relatia cu fostul ei sot decedat.

firea biserica

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: