Minciunile PSD ies la iveala. Firea, in campanie: „In jumatate de an voi face REVOLUTIE in trafic”. Acum spune ca nu e treaba ei – VIDEO

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti, ca problema traficului nu este in exclusivitate responsabilitatea sa, transmite Agerpres. In urma cu cinci luni, in campania electorala, promitea ca „in sase luni se va circula muuult mai bine”.

„Am observat ca a devenit o tema de campanie de parlamentare, desi este un subiect care tine de organizarea Brigazii Rutiere, a Politiei municipale si de infrastructura care trebuie sa fie construita intr-un oras pentru fluidizarea traficului. Impreuna cu domnii primari de sectoare, cu Brigada Rutiera, cu Politia locala municipala si politia locala de sector am facut un program pentru marile intersectii ale Capitalei, (…) dar fac apel la toti cei responsabili sa respecte acest program, sa nu mai paraseasca intersectiile, sa fluidizeze traficul.

Nu este doar in sarcina primarului general – asa cum se incearca acum a se transfera responsabilitatea catre mine – aglomeratia dintr-un oras. Sunt probleme vechi, structurale, probleme de infrastructura depasita din toate punctele de vedere”, a spus Gabriela Firea, prezenta la evenimentul „Parcul Natural Vacaresti are nevoie de o administrare eficienta”.

Ea a adaugat ca nu pot fi rezolvate in cinci luni problemele care treneaza de mai multi ani in Capitala.

„Nu poti in cinci luni de zile sa repari ce nu s-a facut in 20 de ani. Orice persoana cu inteligenta, cu bun simt, cu intelepciune intelege ca e doar o campanie murdara, o campanie nelalocul ei sa il acuzi pe primarul general, sa ii acuzi pe primarii de sectoare – care sunt de doar cateva luni – de toate neajunsurile din Capitala si de toate nerealizarile si neimplinirile de peste 20 de ani”, a precizat Firea.

In urma cu cinci luni, in timpul campaniei electorale, Gabriela Firea sustinea cu totul altceva. Ea promitea ca va face „revolutie” in privinta traficului din Capitala.

„Voi face revolutie in materie de trafic in Capitala. O jumatate de an in care se va circula mult mai lejer in Capitala. Nu trebuie sa asteptam doi-trei ani de zile”, declara atunci actualul primar.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: