Firea, in turneu pe la televiziunile de partid. Satisfacuta ca numarul protestatarilor scade: „Bucurestenii au inteles”

news

Imediat dupa discursul din Parlament al lui Klaus Iohannis, Gabriela Firea a intrat in direct la Romania TV si Antena 3 pentru a se declara dezamagita de pozitia presedintelui. Ea si-a manifestat satisfactia ca numarul protestatarilor din fata GUvernului a scazut.

„Cei mai multi bucuresteni au inteles ca motivul principal al protestelor au disparut” si nu au mai iesit in strada dupa ce guvernul a abrogat ordonanta 13 privind modificarea codurilor penale, si-a exprimat bucuria Gabriela Firea.

La Antena 3, Firea a sustinut ca romanii nu si-au  pierdut increderea in PSD.

„Si eu am citit azi dimineata cateva cercetari sociologice, care au fost realizate la cald, in aceasta perioada, si care arata, spre exemplu, faptul ca Partidul Social Democrat isi mentine cota de incredere in randul romanilor, dar vreau ca macar eu si ceilalti lideri politici sa facem ceea ce presedintele nu a considerat ca este util sa faca acum pentru tara, si anume sa transmitem mesaje constitutionale, mesaje pentru toti romanii, mesaje care sa uneasca si sa nu dezbine. Am remarcat din discursul presedintelui faptul ca a recunoscut ca PSD a repurtat o mare victorie la 11 decembrie, a recunoscut ca romanii au ales in majoritatea lor covarsitoare programul de guvernare al PSD. Dar este doar un pretext aceasta ordonanta, care oricum a fost retrasa”, a spus ea.

Pe de alta parte, Firea a sustinut ca presedintele Iohannis a folosit termeni care s-ar putea folosi mai degraba atunci cand se face referire „la un camp tactic, un camp de batalie”.

„A vorbit despre ‘tactici’, ‘strategii’, ‘marja”. A repetat ‘marja’ de cateva ori. Cand e vorba de viata romanilor, mi se pare neinspirat ca un presedintele sa foloseasca cuvantul ‘marja’, extrem de tehnic, extrem de strategic, devoaland practic un interes ascuns, vorbind practic romanilor despre faptul ca e prea putin sa plece doar un ministru si e prea mult alegeri anticipate”, a afirmat Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: