Firea, ingrozita de Dragnea. S-a infiintat speriata la Antena 3 unde a lasat de inteles ca este un complot in interiorul PSD impotriva sa

politica

Dupa ce Marius Pieleanu a prezentat un sondaj din care reiese ca Gabriela Firea are cele mai mari sanse la Presedintie, primarul Capitalei s-a infiintat in emisiunea prietenei sale, Alessandra Stoicescu de la Antena 3, pentru a nega vehement ca va candida.

„Nu va fi niciun meci Firea – Iohannis la prezidentiale. Am luat aceasta hotarare cu fermitate. Nu vreau sa fiu presedinte, ci sa mai iau un mandat”, a spus Firea.

„In primul rand presedintele partidului trebuie sa fie candidatul la alegerile prezidentiale. Decizia mea acum este categoric sa imi finalizez mandatul la Primaria Capitalei. Alte speculatii nu fac”, a adaugat primarul Capitalei.

firea antena 3

Ea a lasat de inteles ca in interiorul PSD exista un complot prin care sa fie atrasa ura lui Liviu Dragnea impotriva sa, prin promovarea candidaturii ei la Presedintie. Firea a psus aluziv ca nu agreeaza, „sub nicio forma”, colegii din PSD care au un dublu limbaj.

„In cadrul forurilor noastre de conducere sau in discutiile amicale spun un lucru si pe urma, de fata cu alte persoane, spun cu totul alte lucruri. Cred ca trebuie sa ai o conduita corecta, echitabila, atat pentru colegii de partid, cat si fata de cetateni, fata de alte institutii, de reprezentantii presei si nu cred ca este normal sa pui mai presus de interesul cetateanului, de proiectul partidului brandul personal”, s-a plans Firea.

Ea a adaugat ca daca LIviu Dragnea va refuza sa candideze la Presedintie, atunci va loc o „dezbatere in cadrul partidului”.

Marius Pieleanu a prezentat, marti, un sondaj de opinie in care Gabriela Firea beneficiaza de cea mai mare incredere din partea romanilor, fiind pe primul loc si in privinta optiunilor de vot privind Presedintia. Liviu Dragnea nu apare deloc in acest sondaj.

3 4

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: