Firea insista sa se considere „panarama”: „In mod evident la mine se referea”

politica

Gabriela Firea a continuat, marti seara, sa se victimizeze, insistand ca Nicusor Dan se referea la ea cand a vorbit despre o „panarama” care a ajuns „mare vedeta”.

„In mod evident la mine se referea, nu se poate face o confuzie asa cum a sustinut dansul, cu o fraza inainte vorbea de proiecte nerealizate in Capitala”, a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

Firea a tinut sa faca referire si la fetita lui Nicusor Dan. „Cam ce impresie isi va face fetita sa despre tatal sau profesor cand va citi ca a facut o femeie panarama?”, a mai sustinut Firea.

Ea mai sustinut ca Nicusor Dan imparte oamenii in doua categorii atunci cand vorbeste despre „panaramele care trebuie sa ramana la periferie”.

„Inteleg ca sunt oameni de doua categorii, cei din centru unde sta dansul si cei de la periferie. Nu suntem egali? Adica unii sunt clasa I, unii clasa II? E un mod de gandire mai mult decat bolsevic”, a mai spus Firea.

Nicusor Dan a explicat, luni seara, ca s-a referit la Oana Lovin si Codruta Cerva atunci cand a folosit termenul de „panarama”.

1. Nu am folosit interpretarea vulgara a cuvantului ‘panarama’. Pentru mine, acest cuvant are interpretarea comuna de persoana ridicola care cauta scandalul. Sunt de 20 de ani in spatiul public si nu am folosit niciodata vulgaritati.

2. Persoanele pe care le-am avut in vedere sunt cele doua agitatoare care vin si fac zgomot in fata sediului, care au perturbat mai multe evenimente electorale si care sunt invitate constant in prime-time exact la televiziunile care promoveaza fake news-uri despre mine”, a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Ciolacu a sarit si el sa-l atace pe Nicusor Dan, sustinand ca a „jignit” femeile.

„Injuratura groasa nu tine loc de valori, proiecte si solutii! Si nici nu va salva Bucurestiul! Atunci cand jignesti o femeie, te descalifici ca om”, a scris, luni seara, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

El a adaugat ca „noul” om politic inseamna „un munte de ura, frustrare si limbaj suburban” si ca Nicusor Dan trebuie sa inteleaga ca alegerile sunt o competitie politica.

„Dar dincolo de ea, trebuie sa fim oameni! Ati jignit o doamna, ati jignit copiii, ati jignit pensionarii! Pe toata lumea! Nicusor Dan, cere-ti repede iertare si pleaca din politica! Oricum pentru tine se termina totul duminica”, a afirmat Ciolacu.

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca aceasta campanie electorala pe care o duce este impotriva imposturii si a unui „urias aparat de propaganda care ne spune ca Bucurestiul nu a dus-o niciodata mai bine si niciodata nu a avansat mai mult”. El a adaugat ca este vorba despre o lupta de valori in care vrea ca fetitei sale „sa nu i se spuna ca o panarama este o mare vedeta”. Dan a spus ca „fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie”.

„De fapt, lupta este in niste oameni care cred in niste valori si acest urias aparat de propaganda, care acum se bazeaza pe bani si inainte de baza pe alte tipuri de forte. Lupta de valori in care eu vreau ca fetitei mele sa nu i se spuna ca o panarama este mare vedeta, da? Si, din pacate, suntem cam la egalitate. Fiecare societate are panaramele ei, dar intr-o societate normala ele stau undeva la periferie”, a declarat Nicusor Dan la un eveniment care a avut loc in zona Teatrului National Bucuresti unde a prezentat prioritatile programului Noul Bucuresti si solutiile pe care le propune pentru modernizarea Capitalei.

Mai mult despre: ,

Comentarii: