Firea interzice organizarea protestului „Nu vrem sa fim o natie de hotie”. Mitingul urma sa aiba loc duminica in fata PSD si in Piata Victoriei

news

Asociatia „Evolutie in Institutie” a solicitat Primariei Bucuresti aprobare pentru organizarea unui protest, duminica, 16 iulie, in Piata Victoriei si in fata sediului PSD. Raspunsul primariei? „Se interzice”.

Reprezentantii primariei sustin ca in Piata Victoriei va avea loc o alta manifestare, insa nimeni nu stie despre ce este vorba. In plus, manifestantii nu sunt lasati sa se deplaseze pe joc catre sediul PSD, aflat in apropiere, pentru ca nu pot fi protejati.

primaria

Comunitatea „Coruptia ucide” precizeaza┬áca se astepta la un astfel de raspuns. Protestatarii vor fi insa din nou in strada.

„Atunci cand vrei democratie iar democratia fuge de tine!

Sincer, ne asteptam la asta, ne asteptam ca gura sa ne fie inchisa, ca usile sa ni se tranteasca in nas, ne asteptam sa fim impiedicati, pe modelul Erdogan, sa ne cerem drepturile si sa luptam pentru democratie.

Desi legea nu o cerea, noi am decis sa declaram evenimentul „NU vrem sa fim o natie de hoti. Aparam democratia!” catre Primaria Bucuresti; Jandarmeria Romana si Politia Rutiera.

Asa cum ziceam, raspunsul nu ne surprinde, doamna Firea a decis ca:

– NU AVEM VOIE PE BULEVARD ca sa tinem marsul pentru ca e nesigur. Prima data cand se intampla asta.

– NU AVEM VOI IN PIATA pentru ca se va desfasura alta activitate. Nimeni nu stie ce. Dar, din experiente trecute, sunt foarte putine sanse sa fie ceva organizat.

Pe scurt, SUNTEM IMPIEDICATI SA LUPTAM PENTRU DEMOCRATIE, de catre, paradoxal, insusi statul roman, cel care ar trebui sa o apere, cultive si promoveze.

Ciudat, pentru 2-3 sustinatori PSD, cativa luptatori impotriva justitiei, petreceri electorale, moaste si procesiuni, mereu se gasesc loc si resurse. Dar cand vine vorba ca poporul sa isi exprime indignarea, sa lupte impotriva coruptiei ori sa apere democratia, nu se poate”, scrie „Coruptia ucide” pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: