Firea, „jeturi de OTRAVA” la adresa lui Vlad Voiculescu. Citeste emotionanta poveste a copilului SALVAT de Voiculescu: „Medicii nu-i dadeau nicio sansa”

politica

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, l-a acuzat, vineri, pe ministrul tehnocrat al Sanatatii ca nu are „dragoste fata de romani” pentru ca ar fi „acoperit sub pres” problema de la Spitalul “Sfanta Maria”. Ea i-a cerut acestuia sa reia procedura de acreditare a unitatii sanitare, adaugand ca acest lucru ar fi trebuit facut de la inceputul mandatului acestuia, daca au existat suspiciuni legate de legalitatea acreditarii.

„Domnul ministru tehnocrat Voiculescu a acoperit sub pres problema de la Sfanta Maria. Subliniez, daca este o problema, de ce nu incepe reluarea procedurii de acreditare pentru operatiile de transplant de plaman la acest spital? A astepta sa moara pacientii din Romania si a veni sa spui ca s-ar putea sa fie niste probleme neconfirmate de specialisti, de experti, doar de fundatiile care sunt in siajul domniei sale si care au interese economice… Repet acest mesaj: sa se reia procedura. Astept un nou coordonator la Ministerul Sanatatii care, cu profesionalism, cu dragoste de romani, sa reia aceasta procedura. Daca exista suspiciuni legate de aceste achizitii, il rog, de asemenea, pe domnul ministru sa inceteze sa se dueleze cu PNL, USR in fata opiniei publice si sa ia masurile care se impun”, a declarat Gabriela Firea, potrivit news.ro.

Modul in care Vlad Voiculescu s-a implicat in a sprijini romanii cu probleme medicale este descris de jurnalista Simona Tache intr-o postare care a devenit virala pe Facebook.

„M-am tot abtinut sa reactionez vehement la jeturile de otrava, minciuni si manipulare, pe care jefuitorii Romaniei din ultimii 26 de ani le improasca in directia lui Vlad Voiculescu. Am zis sa tac, ca poate sunt prea subiectiva in ce-l priveste si e mai bine asa. In seara asta, m-am enervat atat de tare incat n-o sa mai tac. Pentru ca circula o postare in care un tata ii multumeste lui Vlad ca a luptat pentru copilul lui, intr-un moment in care medicii nu-i mai dadeau nicio sansa, iar asta e un fapt cat se poate de obiectiv: https://www.facebook.com/dolofan.mirel/posts/1155233231178791?pnref=story.

Faptul ca acel copil (in foto, mi-am permis sa iau poza din postarea tatalui) se afla, de un an, la un clinical trial la AKH Viena, singurul din lume pentru diagnosticul lui, si ca a ajuns acolo pentru ca Vlad si-a petrecut zeci de nopti scriind la toate clinicile din lume, in cautarea unei solutii, e tot unul cat se poate de obiectiv. Faptul ca familia acelui copil sta, tot de un an, in Viena, fara sa plateasca un leu, IN APARTAMENTUL LUI VLAD (cel in care a locuit chiar el cat a lucrat acolo, la Erste, si pe care, cand s-a mutat la Bucuresti, l-a pastrat, ca sa ajute), iarasi e un fapt obiectiv. Faptul ca, in acelasi apartament, au stat, de-a lungul vremii, fara sa dea un leu, o groaza de alti pacienti, e tot unul obiectiv. Au stat – atentie! – chiar si cand locuia Vlad acolo. Le-a dat o camera dintre cele doua, a mers cu ei la doctori, i-a insotit, i-a programat, le-a tradus documente, i-a consiliat etc. Tot fapte obiective si astea. La fel ca toata istoria lui.

„Reteaua de citostatice” e un lung sir de fapte obiective. Magicamp e un alt lung sir de fapte obiective. Ajutorul dat la transferul pacientilor din Colectiv (pentru care si-a luat concediu de la Erste si a venit la Bucuresti) e un alt sir de fapt obiective. Toate demersurile pentru transparentizarea sistemului si destructurarea increngaturilor mafiote, facute de cand e ministru, sunt fapte obiective. Faptul ca nu taie panglici la sectii nefunctionale pentru arsi, cumparate la suprapret de la mafioti, e tot obiectiv. Ca nu ne spune „Avem de toate”, ci, dimpotriva, “Avem nevoie de multe”, e tot un fapt obiectiv.

“Voiculescu e omul pharma, al lui Don Nic si al lui Soros, e un malefic cu interese ascunse, care doar se preface ca vrea binele pacientului”, ne spune masinaria otravita de propaganda a penalilor imbuibati care se bat acum pentru acces nestingherit la vistieria de aur a Sanatatii.

Adevarul e insa ca, in fotografia alaturata, nu e actualul ministru al Sanatatii, ci un corporatist anonim din Viena, care ducea la spital, la AKH, un copil pe care il cunoscuse recent si pentru care rascolise lumea in cautarea unui clinical trial. Cum ar fi posibil ca, la doar un an distanta, sa se fi transformat in maleficul ministru care doar mimeaza interesul pentru cei suferinzi, in timp ce isi urmareste interesele ascunse?”, a scris Simona Tache pe Facebook.

copil

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: