politica

Firea l-a facut pe Badulescu sef al consilierilor PSD. Badulescu, sanctionat de Comunitatea Evreilor si de Ambasada Germaniei

Sefa PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a anuntat sambaca ca Aurelian Badulescu este lider al consilierilor PSD din Consiliul General al Capitalei.

„Am scris aseara un proiect de hotarare, impreuna cu liderul consilierilor generali PSD din CGMB, Aurelian Badulescu”, a anuntat Firea pe pagina ei de Facebook.

Citeste si: Ambasada Germaniei si comunitatea evreilor, reactii dure la adresa PSD-istului Badulescu: „Absolut inacceptabil”

Aurelian Badulescu a anuntat, pe 23 noiembrie, ca demisioneaza din fruntea PSD Sector 3 in urma scandalului pe care l-a declansat cu publicarea unei fotografii cu Klaus Iohannis in chip de Hitler.

„Regret profund aceasta postare impulsiva si imi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, desi nu am intentionat nicio clipa acest lucru. Sub nicio forma, actiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte”, a anuntat Badulescu.

”In mai putin de un an de zile, Iohannis si Orban au distrus Romania. Au esuat complet atat in gestionarea pandemiei, cat si pe plan economic. Nu au testat populatia, nu au avut o comunicare onesta cu cetatenii, au sacrificat viitorul a milioane de copii prin inchiderea scolilor, si-au batut joc de producatorii romani prin inchiderea pietelor, au distrus firmele romanesti si au tratat cu indiferenta atat populatia activa, cat si pensionarii.

Au dus Romania in afara Europei prin haosul total provocat de masurile ilogice si lipsite de orice fundamentare stiintifica. Indiferent ca le place sau nu, acesta este adevarul. Cum la fel de adevarat este faptul ca si eu am gresit.

Am actionat impulsiv si manat de furia pentru modul in care acesti oameni au inteles sa conduca aceasta tara. Si eu, la fel ca milioane de romani, vedem cum acesti oameni sacrifica o tara intreaga pentru functiile si privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifica nicicum acea poza pe care am postat-o pe retelele sociale.

Regret profund aceasta postare impulsiva si imi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, desi nu am intentionat nicio clipa acest lucru. Sub nicio forma, actiunea mea nu a implicat partidul din care fac parte.

Imi asum greseala si demisionez din functia de presedinte interimar al Organizatiei PSD Sector 3. Raman in continuare un social-democrat convins si voi lupta alaturi de toti colegii mei pentru a castiga alegerile din 6 decembrie. Fac un apel catre fiecare roman, care a avut de suferit ca urmare a incompetentei si cinismului PNL , sa vina la vot. Doar la urne putem sa facem Romania bine!”, a anuntat Badulescu pe Facebook.

Penitenta nu l-a tinut mult pe Badulescu. Dupa numai cateva zile, el aspus  ca „nu le-am luat gatul” parintilor unor lideri USR PLUS la Revolutie, printre care il enumera si pe Vlad Voiculescu, pentru ca este „crestin”. „De licheaua asta patentata, o sa avem noi grija in Consiliul General”, promite insa Badulescu.

„Dupa ce au trimis elitele politice si intelectuale la canal si au distrus toate sperantele de prosperitate ale romanilor, brigadierii au plodit. Odraslele lor s-au facut mari. S-au varat ca sobolanii in PCR si in Securitate.

La revolutie, crestini fiind, nu le-am luat gatul. Astazi, plozii copiilor brigadierilor si ai agentilor NKVD vor sa ia toata puterea.

Oratanile securistilor s-au imbracat in odajdiile progresiste. Fiindca e moda. Cred ca le-a venit otrepelor vremea. Si-au epilat piepturile, si-au pensat sprancenele si si-au pudrat nasucurile, peste surtuc si-au tras diagonale curcubeu si se pozeaza in noua elita.

Ei sunt cei care, prin blestemul istoriei, fac figura OMULUI NOU. A acelui individ gregar, isteric si urlator ca tata comunala.

In ciuda istoriei si a evidentelor, cuibariti in USR au lansat mesajul ‘Copiii nostri vor lucra pentru copiii lor!’

Din negura istoriei si din prea multa bunatate a poporului crestin, si-au indestulat conturile din strainatate si si-au trimis bastarzii cu damf progresist.

Vlad Voiculescu, un nepot de securist, vrea sa puna mana pe toate spitalele din capitala, el neavand nicio pregatire in domeniu. Faptul ca l-au poleit cu aura de biciclist, aducerea medicamentelor din strainatate, tot o fapta penala ramane. De licheaua asta patentata, o sa avem noi grija in Consiliul General”, a scris Badulescu pe Facebook.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de Israel: „Sambata am folosit doar arme vechi”

Iranul ameninta ca va construi o bomba nucleara daca va fi atacat de fortele israeliene,…

2 ore ago

Doua fete de 6 si 11 ani au fost injunghiate in Franta. Suspectul a fost arestat

Un barbat a fost arestat dupa ce doua fete in varsta de sase si 11…

3 ore ago

Conservatorii de opere de arta evalueza daunele aduse operelor de arta salvate din incendiul de la Bursa de Valori din Copenhaga

Conservatorii de opere de arta evalueaza daunele aduse picturilor vechi de secole recuperate in urma…

3 ore ago

Reactia nervoasa a Moscovei dupa ce Argentina a cerut sa devina „partener global” al NATO

Argentina a cerut sa devina "partener global" al NATO, solicitare transmisa formal Aliantei in cadrul…

53 de minute ago

Posibila tentativa de sinucidere in statia de metrou Obor. Circulatia a fost intrerupta

Circulatia metrourilor a fost intrerupta, joi seara, pana la ora 20, dupa ce un calator…

52 de minute ago

Rusia a condamnat un om de stiinta la sapte ani de inchisoare pentru tradare

Un cercetator rus care lucra la tehnologii hipersonice a fost condamnat, joi, la sapte ani…

O oră ago