Firea minte iar, Mitica Dragomir o da de gol: „Eu nu doream sa candidez, distinsa doamna Firea m-a sunat”

politica

Gabriela Firea a lasat de inteles, luni, ca nu are nicio legatura cu prezenta lui Mitica Dragomir pe lista de consilieri generali, sustinand ca „nu eu am factu propunerile”. Insa Mitica Dragomir a declarat vineri ca a fost sunat direct de catre Firea inainte de a fi pus pe lista.

„Eu sunt intr-o situatie neplacuta din moment ce am validat lista ma simt si eu vinovata, chiar daca n-am facut eu toate propunerile nestiind la ce discutii s-ar ajunge in spatiul public. Daca as fi castigat alegerile, nimeni n-ar mai fi zis nimic”, a spus Gabriela Firea.

Declaratia este facuta in contextul in care Marcel Ciolacu vrea sa-l elimine pe Mitica Dragomir de pe lista de consilieri generali. Celelalte nume controversate, precum Petre Roman si Cornel Dinu, au ales sa se retraga.

Insa Mitica Dragomir a declarat vineri ca a fost sunat direct de Firea pentru a-i propune sa candideze pe lista PSD.

„Eu nu doream sa candidez, distinsa doamna Firea m-a sunat cand eram la mare, o respect foarte mult, pentru ca a facut multe lucruri bune. Nu eu sunt tinta acum, ci Gabriela Firea, pentru ca a avut numai tradatori in jurul dansei. Ascultati ce va spune un om batran, care a fost vicepresedinte de comisie parlamentara! Ce poate sa-mi reproseze domnul Ciolacu, imi spune de trecutul meu? Am avut numai performante!”, a declarat Mitica Dragomir la Antena 3.

Marcel Ciolacu a anuntat vineri ca prezenta lui Mitica Dragomir pe lista consilierilor generali este „inoportuna”.

„Am avut o discutie separata cu presedintele organizatiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaratiile publice ale domnului Mitica Dragomir. Am cerut organizatiei Sectorului 3 sa analizeze de urgenta situatia, astfel incat pana la validare sa am o decizie a organizatiei daca domnul Mitica Dragomir va fi sau nu validat ca si consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere fata de colegii mei, lucru normal, acum urmeaza decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu as dori sa intru in detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider ca este inoportuna prezenta domnului Mitica Dragomir pe lista de consilieri generali”, a declarat Marcel Ciolacu vineri la sediul PSD.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: