Firea a muscat din tarana. Si-a sters postarea de pe Facebook in care ii cataloga drept „cetateni cu venin” pe cei de pe Arena Nationala

politica

Primarul Capitalei Gabriela Firea si-a redeschis joi pagina de Facebook, dupa ce si-a inchis-o de trei ori in 24 de ore, de luni seara pana marti seara.

Prima data a inchis pagina luni seara, in urma criticilor dure ale internautilor la reactia ei la huiduielile de pe Arena Nationala, iar cand marti dupa-amiaza a fost redeschisa, toate comentariile negative de la ultima sa postare, in care afirma ca „echipe de cetateni cu venin” au venit bine organizate la evenimentul dedicat Simonei Halep luni seara pe Arena Nationala, au fost sterse, fiind lasate doar mesajele de felicitari.

Firea si-a redeschis pagina joi dupa-amiaza.

Luni seara, aproximativ 20.000 de oameni au fost pe Arena Nationala, unde Simona Halep si-a prezentat trofeul castigat la Roland Garros. Halep a venit insotita de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care a fost huiduita de cei din tribune cand ii oferea Simonei Halep cheia si o placheta. De altfel, primarul Capitalei a parasit Arena Nationala imediat dupa acest moment.

La scurt timp, Firea a afirmat ca „aparatul sorosist de propaganda” a demarat compromiterea evenimentului si ca seara, „echipe de cetateni cu venin” au venit bine organizate, plasate strategic printre oameni decenti, apreciind ca, din respect pentru performanta Simonei Halep, acestia puteau lasa o jumatate de ora ura la poarta Arenei Nationale, argumentul sau fiind ca „acolo este despre sport, respect, valori, performanta, nu despre cati bani primim de la ONG-uri dubioase, pentru a transforma Bucurestiul intr-un oras sub asediu”.

Imediat dupa postare, internautii au criticat dur prin mii de comentarii mesajul acesteia, folosind cuvinte jignitoare la adresa edilului, astfel ca pagina de Facebook a fost inchisa luni seara si redeschisa marti dupa-amiaza, insa a fost inchisa si redeschisa de inca doua ori, dupa ce internautii au lasat mii de comentarii critice la ultima postare, care, de altfel, a fost si ea stearsa si repostata de doua ori.

Acelasi mesaj al Gabrielei Firea a fost postat luni seara si pe pagina sa de Twitter, unde a primit la fel de multe critici. Mesajul se afla in continuare postat pe reteaua de socializare, in timp ce de pe Facebook a fost sters, singura activitate a primarului pe reteaua de socializare fiind un comunicat de presa despre un proiect de hotarare aprobat in sedinta de joi a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB) si schimbarea fotografiei de coperta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Mai mult despre: , ,

Comentarii: