Firea, neagra toata. Disperata ca pierde alegerile, promite parlamentarilor PSD ca nu raman pe drumuri. Totul pentru blocarea alegerilor in doua tururi

politica

Gabriela Firea le-a promis parlamentarilor PSD ca „nu vor fi abandonati” in cazul in care vor avea loc alegeri anticipate si nu se vor regasi pe liste sau nu vor mai intra in Parlament. Astfel, Firea incearca sa-i convinga sa voteze motiunea de cenzura pentru a bloca astfel alegerile in doua tururi.

„Parlamentarii notri trebuie sa-si aduca aminte fata de cine au facut un legamant. Cetatenii sunt mult mai importanti decat locurile noastre pe lista. Fac apel la toti colegii nostri sa puna interesul romanilor mai presus de interesul nostru. Presedintele Ciolacu le- a transmis tuturor presedintilor de organizatii judetene sa spuna fiecarui parlamentar ca noi nu lasam pe nimeni in spate, noi nu suntem aroganti, in sensul in care colegii nostri parlamentari sa fie abandonati, se va discuta fiecare caz punctual.

In cazul in care un coleg de-al nostru nu va mai incapea pe o lista de parlament sau de alegeri locale, cu siguranta va ramane in echipa si va fi valoros potrivit pregatirii sale si experientei pe care o are. Nu cred ca ar fi de bun augur sa fie un razboi intre noi”, a declarat Firea, sambata, intr-o conferinta de presa la sediul PSD.

Conducerea centrala a PSD are, sambata, o serie de intalniri cu presedintii de Consilii Judetene si cu primarii de municipii, cu europarlamentarii si cu parlamentarii partidului.

Mai mult despre:

Comentarii: