Firea, nou scandal: „Inventeaza scenarii si dezinformeaza. Comportament pueril”

politica

Senatorul PSD Gabriela Firea tine sa explice PNL ca propunerea pentru un sistem de alocatii diferentiate pentru copii nu are legatura cu masura dublarii alocatiilor. Ea sustine ca liberalii dezinformeaza cand spun ca se doreste blocarea majorarii alocaltiilor.

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a acuzat PNL ca dezinformeaza opinia publica in privinta alocatiilor pentru copii. „Liberalii inventeaza scenarii si dezinformeaza! Masura dublarii alocatiilor e deja aprobata. Liberalii dau din ce in ce mai mult dovada de un comportament pueril si nedemn pentru un partid politic ce sustine ca doreste sa ajunga la guvernare”, a afirmat politicianul social-democrat.

Potrivit unui comunicat de presa, Firea a adaugat ca propunerea PSD „pentru un sistem de alocatii diferentiate” nu ar afecta legea care a stabilit deja ca alocatiile au fost dublate.

Nemultumirea lui Firea este legata de declaratiile facute vineri de Alina Gorghiu, copresedinte al PNL, privind intentia PSD de a institui alocatii diferentiate in functiile de veniturile financiare ale parintilor.

„Constitutia nu este optionala, iar deciziile Curtii Constitutionale sunt obligatorii! Curtea a stabilit, inca din 2006, ca nu este permisa diferentierea cuantumului alocatiei pentru copii, nici in functie de veniturile parintilor, nici in functie de orice alta variabila”, a spus liderul liberal.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: