Firea nu mai mimeaza buna-cuviinta si declanseaza un nou SCANDAL politic. Tinta principala: Guvernul Ciolos

politica

Scandalul privind apa calda din Bucuresti se transforma intr-un conflict politic. Primarul Gabriela Firea ii acuza pe tehnocratii din Guvern ca au premeditat sistarea apei calde pentru ca bucurestenii sa se enerveze pe ea.

Cu toate ca directorul ELCEN, Marcel Nicolaescu, este membru PSD, Firea sustine ca acesta executa ordinele PNL si ale vicepremierului Borc pentru a sabota activitatea primarului PSD.

„Am informatii ca domnul vicepremier Borc instrumenteaza acest scandal pentru ca va fi pe listele PNL-ului. E campanie electorala. Am ajuns cu plata subventiei la zi. Totul mergea cat se poate de corect, dar s-au incheiat vacantele. S-a dat semnalul la PNL ca trebuie atacat primarul general si am primit notificare de la ELCEN.

Daca ar fi dupa Guvern, angajatii RADET ar trebui sa nu isi mai primeasca salariile. Se pare ca cei din guvernul tehnocrat au intrat in politica si in campania electorala. I-am scris premierului Dacian Ciolos, sper sa discearna politica de economie. Pai o datorie acumulata in 10 ani de zile nu poate fi achitata intr-o luna. Ce sa facem? Sa falimentam tot ca sa isi primeasca directorii de la ELCEN salariile imense? Pentru a plati aceasta datorie istorica, vrem cadru legal din partea Guvernului”, a infierat Firea la Romania TV.

ELCEN avertizeaza ca mai are gaz pentru producerea agentului termic doar pana vineri. Nu este exclus ca in acest weekend jumatate dintre locuitorii Capitalei sa ramana fara apa calda. Directorul ELCEN spune ca institutia pe care o conduce pur si simplu nu mare are bani in conturi si nu are cum sa plateasca facturile catre Romgaz si Distrigaz.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: