Firea nu se dezminte. Atac otravitor la adresa lui Sorin Grindeanu in sedinta Comitetului Executiv al PSD

politica

Vicepresedintele PSD, Gabriela Firea, l-a atacat extrem de dur pe Sorin Grindeanu in sedinta Comitetului Executiv al PSD.

”Am cautat in aceste zile mai tensionate sa intelege cum a inceput totul in relatia noastra. Amm venit ca partid castigator in alegeri cu o propunere care a fost refuzata fara motiv, a fost propus ulterior Grindeanu in Comitetul Executiv, s-a lasat tacerea, dar a intervenit domnul Dragnea, care a zis ca momentul prin care trece tara este extrem de dificil.

L-am crezut atunci pe domnul Dragnea, care a garantat ca domnul Grindeanu si echipa de guvernare sunt in slujba romanilor. Liviu Dragnea, Calin Popescu Tariceanu, noi toti eram in strare sa mergem la o actiune extrema pentru a-i sustine pe primul ministru Grindeanu si echipa sa pentru a pune in aplicare programul de guvernare pentru care ne-au votat romanii. Domnul Grindeanu parea ca a inteles ca va conduce Guvernul intr-o perioada agitat, o furtuna. Stia la ce se inhama, ce isi asuma, nu era deloc usor. Suntem intr-o sedinta in care incercam sa luam cele mai bune masuri pentru ca votul romanilor sa nu fie confiscat. Eu spun ca, de la o vreme, guvernarea nu ne mai apartine. Pentru ca reactia primului ministru nu a fost de a recunoaste macar minimal ca avem o problema cu romanii, pentru neindeplinirea programului de guvernare. Functii nu sunt pe viata. Nici in al 12-lea cea nu am vazut o minima recunoastere a situatiei in care ne aflam. Primul ministru pe care l-am validat a ajuns in aceeasi zona politica cu opozantii nostri.

Nu am cerut niciodata bani de la Guvern, asa cum a aparut in presa, ci doar relatii colegiale corecte.

Asteptam avizele necesare functionarii Capitalei de jumatate de an! Vrem doar sa facem ce ne-am propus pentru oameni, dar fara cooperare institutionala nu se poate. As vrea sa plecam de la aceasta sedinta cu o decizie luata cu gandul la romani, care asteapta de la noi sa ne respectam promisiunile”, a spus Firea in CEx.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: