Firea nu se mai poate controla. SCANDAL pe Facebook cu Predoiu: „Minti de ingheata apele”

politica

Schimb de replici acide pe Facebook intre Gabriela Firea si Catalin Predoiu, dupa ce candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei a postat un video in care o intreaba pe contracandidata sa daca este adevarat ca sotul sau, Florentin Pandele, “opereaza in Bucuresti prin interpusi aproximativ 2000 de taxiuri inregistrate in Ilfov”. Drept raspuns printr-un comentariu la postare, Firea l-a acuzat ca minte „de ingheata apele”, iar, in replica, Predoiu a intrebat-o, intr-un alt comentariu, daca nu ar dori sa se priveasca in ochi “pret de trei dezbateri unu la unu”.

Catalin Predoiu si Gabriela Firea au avut o prima cearta pe Facebook, de la debutul campaniei electorale, scrie gandul.info. Totul a inceput dupa ce Catalin Predoiu a postat, pe pagina sa, un video in cadrul caruia ii adreseaza Gabrielei Firea o intrebare legata de sotul sau: „“Este adevarat ca sotul domniei sale, domnul Pandele, opereaza in Bucuresti prin interpusi, aproximativ 2000 de taxiuri inregistrate in Ilfov”.

Raspunsul candidatei PSD a venit la scurt timp, in cadrul unui comentariu la postarea propriu-zisa. Firea a afirmat ca ii va raspunde intr-o dezbatere televizata, pentru a-i putea vedea „expresia fetei, reactia” cand ii va demonstra ca minte de „ingheata apele”.

Dupa cateva minute, Predoiu a postat un comentariu in care i-a adresat o noua intrebare: „N-ati vrea sa ne privim in ochi pret de trei dezbateri unu la unu? Si sa avem mai mult timp sa ne intrebam si despre alte lucruri care tin de soarta orasului?”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: