Firea, o noua actiune stupida pentru a bloca protestele din fata Guvernului. A depozitat tone de zapada in Piata Victoriei. Reactia #Rezist

news

Primarul Gabriela Firea a dat ordin ca zapada stransa de pe arterele din BUcuresti sa fie depozitata exact pe locul in care se strang, de peste un an, protestatarii #Rezist. Comunitatea „Coruptia ucide” a decis sa reactioneze.

Dupa ce la sfarsitul anului trecut a incercat sa infiinteze un Targ de Craciun in Piata Victoriei, acum Firea a gasit o noua metoda in incercarea de a bloca prostestele. A depozitat tone de zapada in Piata Victoriei.

„Comunitatea ucide” anunta ca, miercuri seara, ca organiza un nou protest. „Ne vedem in Piata, la zapada” pentru a construi oameni de zapada Olaf, anunta protestatarii.

„Oficiul European de Lupta Antifrauda ( OLAF ) a inceput o ancheta proprie in care este anchetat Liviu Dragnea. Presedintele PSD este acuzat de constituirea unui grup infractional organizat, doua infractiuni de folosire sau prezentare cu rea credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete, daca fapta are ca rezultat obtinerea pe nedrept de fonduri europene si doua infractiuni de abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul.

Gabriela Firea a strans zapada de pe arterele principale din zona Pietei Victoria, dar a depozitat-o pe toata pe insula din fata Guvernului, unde se protesteaza de mai bine de un an. Edilul a declarat ca nu o sa ne mai intalnim cu o astfel de situatie spunand ca a cumparat utilaje de topire a zapezii.

Daca tot cei mici sunt in vacanta fortata, ne-am gandit sa va propunem ca diseara dupa ora 18:00, cand vor termina programul de lucru parintii, sa ne strangem in Piata pentru a construi oameni de zapada. Ne bucuram de miscare si le amintim ca organismele europene stau ochii pe Romania

Personajul principal este simpaticul OLAF, asa ca va lansam provocarea sa construim cat mai multi Olafi in Piata Victoriei.

Veniti cu morcovi, nasturi si orice alte materiale care ne-ar putea ajuta! Ne vedem in Piata, la zapada!”, anunta „Coruptia ucide”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: