Firea, o noua telenovela. Denunta un COMPLOT impotriva ei: „Se platesc sume impresionante”. Ce se urmareste

politica

Primarul Gabriela Firea sustine ca ea nu a semnat niciun aviz pentru taierea copacilor din Bucuresti, sustinand ca exista o „campanie” impotriva ei. „Se platesc sume impresionante ca eu sa fiu decredibilizata”, pretinde Firea.

Intr-un interviu acordat hotnews.ro, Firea sustine ca are dovezi ca „s-au cheltuit sume impresionante sa nu ajung primar general, iar acum ca am ajuns, se platesc sume la fel de impresionante ca eu sa fiu decredibilizata”. Insa, primarul a refuzat sa le arate.

„Desi am atat de multa experienta in comunicare, mi-am dat seama ca stiu ca nu stiu nimic pentru ca exista o campanie impotriva mea din pacate si nu pornita din partea bucurestenilor, ci din partea celor care au pierdut alegerile si o spun bazandu-ma pe lucruri concrete. Dupa ce voi incheia interviul va voi si arata niste e-mailuri pe care le primesc si in care am dovada ca s-au cheltuit sume impresionante sa nu ajung primar general, iar acum ca am ajuns, se platesc sume la fel de impresionante ca eu sa fiu decredibilizata”, a spus Firea.

Solicitata sa arate dovezile, Firea a dat-o la intors. „Nu, pentru ca vreau sa trimit acele documente la institutiile statului si sa faca ele lumina, iar apoi sa anunt public. Nu vreau sa intru in razboi mediatic cu o companie sau cu niste persoane. Nu are rost, ar fi in defavoarea mea pentru ca eu sunt primar general, aceia sunt particulari”.

Primarul a tinut sa nege ca ea este responsabila de taierea copacilor.

„Eu nu am dat niciun aviz de toaletare si defrisare a unui arbore din Capitala, iar acest lucru desi l-am spus, cei care au orchestrat campania impotriva mea nu au vrut sa-l asculte pentru ca nu aveau interesul sa fiu credibila. Strategia era sa fiu atacata inca din primele momente de preluare a mandatului, probabil si in pregatirea alegerilor parlamentare.

Acum, fiecare partid se pozitioneaza si isi face campanie. Cu alte cuvinte, solicitarile pentru toaletare si defrisare au venit din partea sectoarelor, din partea ADP-urilor de sector, a unor asociatii de proprietari si a unor companii, iar avizele au fost date inainte sa devin eu primar general, unele chiar in perioada campaniei, de catre Directia de Mediu din cadrul Primariei Generale a Capitalei dupa verificarii si consultari tehnice cu specialistii angrenati in aceasta activitate. Nu are nicio legatura primarul general Gabriela Firea cu aceste actiuni”, a mai sustinut Firea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Comentarii: