Firea, pe culmile PENIBILULUI. A fost schimbata, dar nu vrea sa RENUNTE la functie

politica

Senatorul PSD Gabriela Firea continua sa trimita comunicate in calitate de purtator de cuvant al PSD, desi nu mai ocupa aceasta functie de peste doua saptamani.

Cel mai recent comunicat, semnat „Gabriela Firea, purtator de cuvant al PSD” este de vineri, in care acuza PNL de „ipocrizie” si „bataie de joc”.

„Doamna Alina Gorghiu a anuntat ca sanctiunile decise de PNL impotriva celor care au probleme penale se vor aplica doar in viitor, nu si pentru cei care au fost pana acum condamnati de Justitie.  Iata cum cei din PNL, care toata ziua ataca alte partide pe tema Justitiei, ii amnistiaza pe toti liberalii care au probleme penale.

Este un act de maxima ipocrizie si o bataie de joc la adresa electoratului.  Din acest moment, partidul doamnei Gorghiu ar trebui sa taca in tot ceea ce inseamna tema integritatii clasei politice. PNL nu mai are niciun fel de legitimitate sa mai discute pe acest subiect daca nu vor sa se faca de rusine”, afirma Firea.

Cu doua zile in urma, atacase iar PNL, tot in calitate de „purtator de cuvant” al PSD.

Insa purtator de cuvant al social-democratilor este deputatul Gabriela Podasca. Ea a fost numita in aceasta functie pe 7 mai, anuntul fiind facut atunci chiar de presedintele partidului Victor Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: